5 x “skete det der lige?”-episoder som mor

Vi kender det vel alle? Den der forestilling om hvordan det bliver når man skal starte med at manøvrere rundt med titlen som “mor”. Alligevel kommer der altid nogle episoder man enten kan grine af eller tænke: “Nej, nej, nej, nej” til.

Her kommer de første 5 episoder der poppede op i erindringen i den genre af “mor-episoder” – og en lille guide til hvordan man som heldig tilskuer kan reagere på dette:
1. episode

Jeg, en eller sådan rimelig fornuftig voksen (vil nogle påstå), går rundt i Frederiksberg Centret højt syngende: “Hej med dig din gamle papegøje, hej med dig din store tykke frø. Hvor er det dog rart at se dig igen, hvad skal vi så min gode gamle ven?”. Yes, det var mig. Næste gang joiner du bare og synger med istedet for at kigge på mig som om det er mig der er den mærkelige.

2. episode

Jeg er ude at gå tur med barnevognen (og Dexter, ham havde jeg da husket). Vi venter på bussen og jeg står troligt i 15 minutter og triller barnevognen frem og tilbage, frem og tilbage. Da bussen kommer kvitterer en medpassagerer tørt med et: “Har du overhovedet lagt mærke til din baby hænger på din mave?”. Jep, baby var i viklen. Barnevognen var tom. Eller tom var den faktisk ikke. For hvor skal man ellers have alt sit happengut måske?
Næste gang smiler du bare sødt til moren og siger: “Nå, sådan en nat?” mens du nikker anerkendende.

3. episode

Svigerfar kommer på besøg. Mega hyggeligt! Jeg har lige ligget i sengen og ammet Dexter, vi ligger der stadig – dog med babsen pakket væk. Nu skal verdenssituationen vendes. Vi har en laaaang snak. Efter den lange snak kigger jeg til siden og tænker: “Hovsa! Dét ammeindlæg kom da aldrig på sin plads”. Jeg ved stadig ikke om svigerfar opdagede ammeindlægget. Jaja, som om. Det der kæmpe store hvide ammeindlæg er jo lige til at overse.
Her gør du præcis som svigerfar. Enten helt overser det eller lader som om du overser det.

4. episode

Dexter bruger ikke sut – det er hvert fald hvad jeg efterhånden har konkluderet her efter 4,5 måned. Men det skal ingen hemmelighed være, at jeg faktisk rigtig gerne vil have ham til at bruge sut. Dog har jeg efterhånden opgivet efter følgende scenarie:
Babyen får sut nummer en milliard (rund gigangtisk natursut) for nummer en milliard gang. Spytter den ud. Han forstår det mildest talt ikke. Moren bliver liiiidt  utålmodig og holder sutten let i munden på ham. Babyen bliver sur, meget sur. Mor bliver liiidt mere utålmodig og kvitterer med et “hvorfor brokker du dig sådan over den s**** sut?!”. Baby brækker sig. Moren: Point taken. Skriver sms til manden: “Åh, er man en lortemor, hvis man får ens barn til at kaste op fordi han skulle have sutte i munden?”. Manden svarer (her er forresten guiden til det helt rigtige svar): “Nej, kun hvis du gør det flere gange ;)”. Point taken. Baby bruger ikke sut. Bum!

5. episode

Jeg er klar! Jeg har husket jakke. Mobilen er i lommen. Nøglerne er sat i døren. Pungen er i pusletasken. Tjek, tjek, tjek. Sko på og klar til at gå. Jeg låser døren. Pusletaske: Tjek. Babydyne: Tjek. Nøgler: Tjek. Pung: Tjek. Rejsekort i lommen: Tjek. Mobil: Tjek. Klar til at gå: Tjek! Hovsa, jeg har glemt babyen. Låse døren op: Tjek, og der lå Dexter lige så fint i sin køredragt og var klar til at komme med på tur. Baby: Tjek. … God tur 😉
Her er man som regel alene, ellers gælder tippet fra punkt 1 også her.

Kan du nikke genkende til nogle af punkterne? Del gerne ud af dine ellers hemmelige scenarier 🙂
Der er også historien om da jeg troede lægerne havde taget min baby efter min galdeblære/navlebroksoperation. Hovsa.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Én kommentar til “5 x “skete det der lige?”-episoder som mor”

  1. Åh ja, indkøbsvognen. Den har jeg også lavet op til flere gange. Det er sådan nogle ting man husker tilbage på og kan få et smil på læben af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *