Baby- og Småbørnsmessen

Der er Baby- og Småbørnsmesse i Øksnehallen i denne weekend. Vi var et smut forbi idag. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men jeg synes egentlig ikke udvalget var bare i nærheden af sidste gang jeg var afsted. Det er selvfølgelig også nogle år siden og mine behov har sikkert også ændret sig.

Det var nok en kombination af at jeg synes en masse af standene ikke sagde mig noget / ikke var noget vi har behov for. Sidst havde vi jeg behov for en masse ting. Som vi så senere fandt ud af nok nærmere var mere nice to have end need to have. Vores need to have-liste er noget mindre end sidst, kan jeg godt afsløre 😉

Jeg endte med at købe en Mumi-familiekalender for 2017 og det var det. Sammenlagt med hvad vi havde givet for indgangen kontra hvad vi sparede på kalenderen, ja så behøver jeg vidst ikke sige det var en dårlig forretning?

Et eller andet sted går der også lidt krejler i mig. En messe er for mig lig med messetilbud og de skal dælme være gode. Men lige de ting vi kiggede efter (fx. barnevogn, Nomi-stol, seng til lillebror og en Leander puslepude) der var der altså ikke en vildere rabat end jeg vil påstå, at jeg kan Google mig til, til hver en tid. Mon ikke vi kan finde nogle gode Black Friday-tilbud og/eller januarstilbud?

Marvin hyggede sig dog med legehuse og legeting der fint var stillet op og vi fik kigget på lidt ting som vi nok skal investere i, såvel som nogle ting vi hvert fald ikke skal investere i.

Alt i alt var det en hyggelig tur. Vi fik sonderet babyudstyrsterrænet og stiftet bekendtskab med nogle nyheder vi ikke kendte til. Og helt sikkert også nogle produkter som vi skal have kigget lidt nærmere på. Som førstegangsforældre vil man nok få mere ud af det og basisting som almindelige puslepuder, sengerande og ammepuder var der selvfølgelig også fine tilbud på.

Har du været afsted på årets Baby- og Småbørnsmesse? Og fik du gjort nogle gode kup?

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *