“Han er væk!”- GIVE AWAY: MoveID, det smarte ID armbånd

Reklame.

“Han er væk!”

Hvor er han? Hvordan forklarer han hvem han er når han ikke kan sproget? Forstår han overhovedet hvis nogen spørger ham hvad han hedder? Og hvis han gør – tør han så svare eller bliver han genert? Hvad hvis han er ked af det, kan han så overhovedet få sagt de gloser vi har øvet? “My name is Marvin”

Jeg tror det er en forældres værste mareridt at ens barn bliver væk og det kan bare ske så hurtigt i en menneskemængde og når der lige er ét eller andet der er lidt for spændende. Noget man lige må stoppe op og se på. Hvor er mor og far nu? Hvor er lillebror? Hvor er de alle henne.

ID armbånd fra MoveID

Marvin har – 7-9-13 – ikke været væk, så vi ikke kunne finde ham. Men skulle situationen ske er han udstyret med et ID armbånd fra MoveID.
Den anden dag var vi på Questacon (du kan læse mere om turen HER) og der var virkelig mange mennesker. Det var super spændende for Marvin og der var rigtig mange ting der skulle observeres og prøves af. Jeg er virkelig glad for at han havde armbåndet på “just in case”. Vi har forklaret Marvin, at hvis han bliver væk skal han ikke løbe væk fra stedet men se om han kan se en der arbejder der. Enten i form af en kassemedarbejder eller en der har en uniform/ID om halsen og så vise dem sit armbånd.

På instagram har du lige nu muligheden for at vinde et Kids ID-armbånd. Hop forbi @littlehugelove på Instagram for at se mere og deltage.

ID-armbåndet fra MoveID er super smart (synes jeg) fordi du selv kan bestemme teksten. Har dit barn alvorlige allergier, lider af epilepsi, har diabetes eller andet, kan det også skrives på. Vi har valgt at lave dem så de kan læses på engelsk, men skal man ikke ud at rejse, kan man jo også lave dem på dansk som fx det nederste eksempel herunder.

I forhold til størrelse på armbåndet vil jeg anbefale en str XS til børn på Marvins alder (5 år) eller yngre. Marvin har et på i størrelse S og det er lige til den store side. Jeg var vidst lidt for rundhåndet med målebåndet da jeg målte hans håndled.

Har du nogensinde prøvet dit barn blev væk og hvordan har i forberedt jeres børn på hvad de skal gøre hvis de bliver væk når i er ude?

3 kommentarer til ““Han er væk!”- GIVE AWAY: MoveID, det smarte ID armbånd”

  1. Kære Jeanette <3
    Skønt jeg er en "gammel bedste", læser jeg med stor interesse din blog (y)
    1000 tak for alle de gode oplysninger, du kommer med . . . jeg håber, rigtig mange følger med B-)
    . . . og tak fordi du er så åben og ærlig og TØR skrive om de mindre gode oplevelser <3
    Med mange hilsner og positive tanker til hele familien fra "flyvende farmor", som er én af din mors venner 🙂

  2. hej . kan man så den til voksen . da jeg skal bruge et pga sygdom . og hvis ja , hvad farve og spis er det ;)god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *