Hvad laver man når man ikke holder jul den 24. december?

Ja, hvad laver man egentlig juleaften – hvis man ikke holder jul? Her er hvad vi lavede:

Morgenen, var som de andre morgener her på Fiji, der var intet julet over det. Udover at der var blevet stillet et hvidt plastikjuletræ op i restauranten. Det var det.

 

“Mommy time” får en helt ny mening

Dagen startede, for mig, ud med noget kvalitetstid for mig selv. Det var “mommy time” på en helt ny måde. Jeg var ude at snorkle. Helt for mig selv. Bare mig og det store rev. Det var magisk!

snorkel paa fiji

snorkel paa revet på fiji

Koralrevet, fiskene, farverne og den larmende stilhed. Det er fantastisk. Jeg fik tømt hovedet og var fyldt op med ny energi til resten af dagen. Jeg føler mig så heldig over at kunne have den her slags mommy time.

Jeg var spændt på om jeg mon stødte på nogle revhajer. Her i koralrevet er der en den baby revhajer. De er ikke farlige, men det er alligevel noget vildt ved at se en haj. Svømmer man til gengæld udenfor revet kan man møde en tigerhaj. Det har man ikke lyst til. Lad mig bare sige, at vi bliver inden for revet.

 

Normalt ser vi Disneys juleshow til jul. I år badede vandrede vi i regnskoven og badede ved vandfaldet.

Vi blev kørt til den lille landsby, i regnskoven, hvor vandfaldet er. Fra landsbyen stod den på en 25 minutters (læs: 40 minutters) vandretur gennem regnskoven. Vi skulle passere floden 9 gange for at komme der til. Det var en oplevelse i sig selv. Regnskoven kan ikke beskrives, den skal opleves. Det var fantastisk!

Efter gåturen op gennem regnskoven nåede vi vandfaldet. Wow! Vi var helt alene. Der blev badet, plasket og hygget i stor stil.

vandfald

vandfald 2

 

Hvis jeg selv skal sige det, så var det ikke den værste måde at holde anti-jul på.
Hvad siger du?

4 kommentarer til “Hvad laver man når man ikke holder jul den 24. december?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *