Krea-nytårsforsæt, ja hvorfor ikke?

2016, velkommen til dig og velkommen til forhåbentlig et år fyldt med kreasysler.

Kender du det med et stoflager, garnlager, kreadimselager – ja you-name-it-lager der bare stille og roligt vokser sig større og større?
1 skab bliver til 2 skabe, 2 skabe bliver til 3 skabe, 5 kasser bliver til 6 kasser og pludselig ligger der sørme også en permanent stofstak i sofaen. Ja, sådan er det her hjemme + lidt ekstra.

Jeg elsker at kreere ting og elsker at se hvad der kan “trylles” frem af noget stof. Og stof det har jeg jo egentlig rigeligt af. Men så er der jo altid noget andet nyt og fint, og, og, og… Nej! Nu må det lige stoppe.
Tilfredsheden ved at sy en bluse og konstatere at man nu næsten har brugt een meter stof (EN, altså ÉN… Ja EEN meter) for så derefter at webshoppe 15 meter der lander på posthuset to dage senere. Velkommen til min verden.

Jeg er ikke til nytårsforsætter. Beslutter jeg mig for at tabe mig, så tager jeg på – så det gider jeg ikke beslutte mig for som nytårsforsæt.
Nej i år, (eller sidste år var det jo egentlig) besluttede jeg mig for et totalt lav-praktisk nytårsforsæt. Der er for meget stof og for lidt plads. Ergo, når der er syet 20 ting, så må jeg købe nyt stof. Ikke før!

Mangler jeg elastik, rib, knapper en lynlås eller lignende for at kunne lave et projekt af noget af stoffet – så er det okay at købe. Men ellers niksen biksen, Karen Blixen!

Jeg har lavet en “challenge” på instagram. Du finder den på min instagramprofil men jeg tænkte den egentlig også kunne være fin at skyde i gang her i Blogland.

Hvis du er frisk, så smid en kommentar under indlægget med navn og link til din blog. Når du har syet dine 20 ting laver du et samlet indlæg med billeder (evt lidt tekst med hvilket mønster du har brugt, hvor stoffet er fra eller noget i den dur) og smider et link til dit indlæg herunder) – så plotter jeg dig på min liste så man nemt kan “shoppe” rundt i blogland efter ideer.

Er du nu en garn-fætter som helt sikkert også har samtlige skuffer fyldt med garn, så kan du også sagtens være med. Der kan strikkes og hækles på livet løs også, så længe du ikke køber nyt garn 😉

 

 

Jeg udfordrer dig til at være med – er du frisk?

God jul og godt nytår
xoxo Jeanette

11 kommentarer til “Krea-nytårsforsæt, ja hvorfor ikke?”

  1. Jeg er med! (Som du allerede ved)
    Hedder FliickFlaak på instagram og har en facebook sidde der hedder Frankita 🙂

  2. Hejsa! Jeg fik aldrig meldt mig, for jeg havde en mindre blogpause (men læste stadig ivrigt med). Men jeg er helt klart med – og i fuld gang med at producere ting og sager; samt mindske mit lager. hurra og tak for et godt initiativ.

    1. Det lyder godt. Smid endelig en besked når du er nået i mål. Så tilføjer jeg dig til et samlet indlæg med de færdige sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *