Motoriksjov for børn i alle aldre

Marvin var simpelthen så heldig at vinde en mega lækker bObles-præmie hos Lort og Lagkage og kunne derfor tilføje tre af de nye bObles fra deres nye Design Edition til sin samling. Mega lækkert! Jeg er stor fan af bObles (kan man være andet som fysioterapeut mon?) og det er Marvin heldigvis også. Konkurrencen var en tegnekonkurrence med lodtrækning. Marvin elsker at tegne, så det var mega oplagt. Jeg havde printet skabelonerne ud og vi var startet, men så tog den berygtede ammehjerne over og jeg glemte alt om det. Et par timer før deadline så jeg en lille reminder på Lort og Lagkages instagramprofil og så faldt 5-øren. Igang med os, så vi kunne nå at være med.

Morgenen efter kunne jeg fortælle Marvin den glædelige nyhed at han havde vundet og den morgen buddet bankede på døren med pakken blev han bare så glad: “Jeg har altså aldrig fået SÅ stor en pakke før!”.
Note: Det tror jeg heller ikke jeg selv har 😉
Jeg har foreslået Marvin om vi skal dekorere de nye bObles, men knægten synes det er ret underligt, for man må altså ikke tegne på sine ting og farverne er til at bruge på papir … Og det har han jo sådan set ret i. Tiden må vise om vi får dem dekoreret eller om de forbliver som de er nu.

bObles er langt fra en ny ting herhjemme. Marvin fik sin første bObles-figur til sin navngivningsfest da han var 3 måneder gammel. Det var den gule kylling og en gave fra os til ham. Siden da er samlingen vokset og vokset. Lidt er blevet solgt undervejs og nyt er blevet tilføjet. I forbindelse med at Marvin brækkede sit ben kort før sin 2-års fødselsdag, har vi været rigtig glade for bObles som en del af genoptræningen. Forestil dig at have et barn der nærmest lige har lært at gå (havde gået i 10 måneders tid), som så skal lære det forfra igen inkl. detaljen med at kunne holde balancen, kunne mærke sin egen krop igen og bare i det hele taget gennemgå den til tider sindssyge udvikling alle børn nu engang går igennem. Lige i dén periode udvidede vi samlingen rigtig meget.

Marvin synes vi skulle tage billeder af hele samlingen og mens han hoppede fra bObles til bObles. 

Jeg tror bObles er det Marvin leger mest med. Ikke nødvendigvis som en bObles-bane hver gang, men han bruger figurerne og inddrager dem i sin leg som borde, stole, udfordringer, små “hjem” til hans forskellige Angry Birds fx. Et dyrt bord til noget legetøj vil man måske mene. Ja, hvis han udelukkende brugte det til det. Men jeg kan konkludere, at på trods af det er 5 år siden Marvin fik den gule kylling bliver den stadig brugt flere gange om ugen til ét eller andet.
Alle hans bObles tumlemøbler står så han selv kan flytte rundt med dem og selv kan stille dem op som han vil uden at vi skal hjælpe ham. Jeg havde en periode hvor jeg synes det da godt måtte stå fint når han ikke brugte det. Og “når han ikke brugte det” er lige præcis pointen – for så brugte han dem bare slet ikke så ofte som nu, og det er jo ærgerligt.
Dexter har netop tilføjet sit første tumlemøbel til samlingen; nemlig musen der kan fås til Barselsbreak, som holdes rundt omkring i forskellige Nordisk Film biografer.

Jeg håber drengene på sigt kan få glæde af bObles som noget de kan lege med sammen til trods for 5 års aldersforskel.

Har i bObles derhjemme og hvilken er jeres yndlings?
Du kan se de forskellige bObles og den nye Design Edition på bObles hjemmeside lige HER.
Vi siger mange tak for den mega flotte præmie!

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *