Navnefest #3 – Banner og caketoppers

Mere pynt: Nemlig bannere og caketoppers
(og en mini-DIY dertil)

Jeg er vidst efterhånden gået all-in på Dexters navnefest her om små 14 dage.
Min “to do”-liste er efterhånden ret lang, så det er vidst bare med at komme igang.

Banner:

Jeg har fået kreeret nogle virkelig fine (hvis jeg selv skal sige det) bannere der skal hænge på teltdugen over de respektive steder: BAR, ISBAR, BUFFET og SLIK. Oh yes, der er lidt af det hele.

Der er altså et banner til hvert “område” og det er en hyggelig detalje i det store billede:

En bar med drikkevarer: Vand, sodavand og en enkelt øl til dem der har lyst til det.

En isbar: Yup, all-you-can-eat (hvert fald til der ikke er mere) isbar med diverse krymmel og karamel+chokoladesovs/snask og så har jeg planer om en lille kage man kan spise til isen. Hvis det ikke bliver for meget? Anyways, jeg tror ikke der er nogen der brokker sig over fri isbar, tror du?

En buffet: En tilbehørsbuffet vel at mærke. Salater i diverse afskygninger og dyppedyp i form af dressinger, ketchup, remo og sennep. Vi har bedt gæsterne om selv at tage en bøf, pølser, koteletter, hotwings eller hvad ved jeg med. Det er altid noget forskelligt de forskellige har lyst til og så bliver festen bare endnu mere casual med lidt snak hen over grillerne. Det er vel heller ikke så ringe endda?

En bland-selv-slik-bar: Vi har nemlig helt sikkert ikke fået nok sukker i ovenstånde. Eller. Det er jo kun navnefest én gang.

Bannerne er lavet af karton med bogstaver i glitterpapir. Hver banner er et halvt A4-ark karton, hvor jeg har skåret hakket op i. Bogstaverne er lavet ved at lege lidt med skrifttyper i Word, printe den rigtige størrelse og skære dem ud i glitterpapir. Til sidst har jeg lavet huller i hver bannerflag og trukket det på et lang stykke silkebånd.
Glitterpapiret har jeg for meget lang tid siden købt i Søstrene Grene.

Caketoppers:

Til at pynte maden lidt med har jeg lavet nogle virkelig nemme såkaldte caketoppers/kagepynt/tandstikker med dims på. Det er så nemt at lave og en fin måde at skabe en rød tråd.

Jeg har brugt:

 • Runde klistermærker (de store fra Søstrene Grene)
 • Træ tandstikker
 • Stempel og stempelsværte (mit skægstempel er det samme jeg brugte til invitationerne, som du kan se lige HER. Det er fra Flying Tiger, mens stempelsværten er fra Panduro)
 • Karton
 • Udstanser

De to sidste ting kan undværes, da man sagtens kan lave dem bare med klistermærker på begge sider som på billedet. Og ellers kan man sætte en kartoncirkel på bagsiden (eller glitterpapir 😉 ).

Jeg glæder mig SÅ meget til vi skal have pyntet op og jeg kan se det hele in action. Kryds fingre for godt vejr når vi rammer weekenden om små 14 dage.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Signature

6 comments / Add your comment below

 1. Hvor bliver det fint. Minder lidt om det vi fik lavet til min datters 9 års fødselsdag for 14 dage siden, hvor vi også serverede is-bar

  1. Der var garanteret et hit, var det ikke?
   Jeg glæder mig totalt til at dimse det hele klart til Dexters fest, hehe.

Skriv et svar