Om bloggen

Velkommen til littlehugelove.dk – en kreativ mommyblog om en lille, stor kærlighed til mange forskellige ting. Bloggen har eksisteret i over 5 år og har i forbindelse med at vi er blevet en del af Momster-netværket skiftet navn. Du kender måske bloggen fra www.jeansjeans.dk.

Vores familie består af mig (kreanørden Jeanette), übernørden Jonas og vores to sønner; mininørden Marvin og baby-Dexter.

Jeg er 29 år og uddannet fysioterapeut og læser nu en kandidat i teknoantropologi ved AAU i København, lige nu er jeg dog på barsel med Dexter, men vender tilbage til bøgerne januar 2018. Jeg er udpræget kreanørd og holder meget af at sy. Nogle mener jeg er afhængig af stoffer, altså dem man kan sy af. Jeg vil vove at påstå jeg såmænd bare isolerer herhjemme. Derudover har jeg en kærlighed for Mumi.
Jonas er også 29 år, cand.scient i biokemi og læser nu en PhD i neurovidenskab på Panum, Københavns Universitet. Jonas er en rigtig cykelmand og nyder gerne en god lang tur i Hareskoven på MTB’eren.
Marvin er 5 år (marts 2012) og lidt af en klogeåge, spasmager og så har han et samlergen uden lige.
Dexter er 0 år (marts 2017) og bruger det meste af sin tid på at sove og spise.

Vi bor i en lille lejlighed 2-værelses kvistlejlighed, som vi for det meste elsker. Vi drømmer om varmere himmelstrøg og håber på at kunne bruge nogle måneder i Australien under min barsel. Fingers crossed!
Jeg er ret så kreativt anlagt hvilket vores lejlighed også afspejler både i indretningen og mængden af symaskiner der står klar til at blive brugt så ofte som muligt.


Gennemsigtighed på bloggen
Det er vigtigt for mig, at du som læser tydeligt kan se hvilke indlæg der er sponsorede, reklamer eller indeholder reklamelinks. Alle indlæg er pr. 1.7.2017 tydeligt markeret i øverste venstre hjørne, enten med SponsoreretReklame eller Indeholder reklamelinks
Indlæg der ikke er markeret indeholder således ingen af delene og er “bare” random stuff jeg skriver om.

Hvad betyder “sponsoreret”, “reklame” og “indeholder reklamelinks”?
Sponsoreret
Jeg har modtaget betaling for at skrive indlægget i samarbejde med virksomheden. Indlægget er altid et udtryk for mine egne holdninger og jeg skriver ikke om ting jeg ikke selv mener har relevans for os eller bloggen.

Reklame
Jeg har modtaget produkter eller indgået en aftale om rabat på produktet da jeg har købt det. Holdningerne er som altid mine egne.

Reklamelinks
Reklamelinks, også kaldet affiliatelinks, har ingen praktisk betydning for dig som læser. Klikker du på linket og køber noget får jeg en lille procentdel af salget. Prisen for dig som køber er det samme om du bruger mit reklamelink, eller om du gik direkte ind på virksomhedens hjemmeside. Reklamelinks ser jeg som en måde hvorpå du som læser kan vælge støtte mig og bloggen igennem.


♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens nye Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Photocredit: Dennis Larsen, www.dennislfoto.dk
Header og ikoner: Nico Hammer Johnsen, Instagram @ThisByNico