På optagelse med Ramasjang – den er i kassen!

Marvin har fået en på opleveren idag. Han har nemlig været på optagelse til en lille birolle i den kommende sæson af Sikker og Søn på Ramasjang. Han har set rigtig meget Sikker og Søn, så han synes det var ret sejt hvis han kom i fjernsynet sammen med dem.

Vi startede med at brænde lidt krudt af på legepladsen som dannede ramme om optagelsen.

Optagelsen idag var stille og rolig, men Marvin var rigtig spændt. Det samme var jeg. For vi har ikke prøvet sådan noget før.
Marvin og jeg skulle gå hen af en vej, han skulle spotte en legeplads, kigge på spørgende på mig og jeg skulle så give ham lov til at gå over vejen og over på legepladsen alene. Og lige der slog det mig, at Marvin faktisk aldrig har gået over en vej alene før. Det har han så nu. Jeg tror Marvin selv synes det var ret vildt at han skulle gå over og jeg bare blev stående.

Hvordan gik det så med de der instruktioner?

Jeg var spændt på hvordan han ville klare at få instruktioner og så skulle gøre som der blev sagt. Men det gik så fint. Han fjollede lidt et par gange, men der var på intet tidspunkt kritik af hvad han gjorde men mere en “okay, skal vi så ikke lige prøve at du gør sådan her”.

Han var ikke til at skyde igennem af stolthed og hjalp gladeligt med at pakke udstyret i bilen efter optagelsen.

Inden han gik i seng spurgte han, om vi kunne gøre det igen imorgen. Jeg måtte fortælle ham, at det kunne vi desværre ikke – men til april kan han se sig selv – kort – i fjernsynet. Og så gik han ellers glad i seng.

Jeg er sikker på Marvin voksede en halv meter (og tabte endda også en tand inden han gik i seng). Mega fed oplevelse og virkelig skønt med lidt tiltrængt kvalitetstid bare ham og jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *