Top 10 ønsker til 6-års fødselsdag

Hvad ønsker man mon sig, når man fylder 6 år? Om en måned er det Marvins tur til at fylde 6 år. Det betyder også at vi snart har et skolebarn. Det er ret så vildt.

Marvin har ikke særlig mange ønsker i år og det har været virkelig svært at for ham at sige at “det ønsker jeg mig”. Jeg ved ikke om det hænger sammen med vores rejse til Australien, hvor han jo i næsten et halvt år, har været vant til næsten ikke at have noget legetøj. Jeg har spurgt ind til rigtig mange ting, hvor han de fleste gange har svaret: “Jamen, det har jeg jo ikke brug for”. Og nej, det har han jo egentlig ikke – men det behøver han da ikke tænke over i en alder af 5 – snart 6 – år.

Anyways. Ønskesedlen er også endt ud med at være rigtig mange store (og dyre) ønsker. Marvin ved godt at tingene koster mange penge (hvert fald set fra vores perspektiv) og vi har snakket om at det er ønsker. Nogle af ønskerne kan nok også kun blive opfyldt hvis flere beslutter sig for at give en gave sammen – og det virker han helt cool med.

Ønskerseddel:

1. Rubiks cube. Kan fx købes hos MasterCubeStore (197,50 kr.)

Marvins fætter er virkelig sej til Rubiks Cubes og det smitter. Marvin vil gerne være lige så sej, men den Rubiks Cube han har, kan simpelthen ikke dreje hurtigt nok rundt. Marvin ønsker sig derfor the real deal. Hos MasterCubeStore kan man få et ret fint sæt med 4 forskellige, men bare en enkelt kan selvfølgelig også gøre det.

2. Indo board – Original. Kan købes hos Indo Board (€195, ca. 1.450 kr.)

India board er et balance board som bruges af alt fra børn til professionelle skatere, surfere, snowboardere og yogaentusiaster. Princippet er et board der placeres på enten en rulle eller en luftpude – og så skal der ellers balanceres. Sværhedsgraden kan let øges efterhånden og der er virkelig mange muligheder. Med mine fysioterapeutiske briller på er det virkelig en fed gave.
Marvin vil gerne lære at stå på skateboard og med det danske vejr kunne det være fedt at træne balancen indendørs også. Som en lille win/win situation kan boardet jo bruges af hele familien. Hvis du vil se mere til Indo Boardet så tjek evt. YouTube. Der ligger nogle ret vilde trick-videoer.

3. Vulkanudbrud / Eksperimenter i børnehøjde. Kan fx købes hos Lirumlarumleg (150 kr)

Da vi var i Australien prøvede Marvin at lave et vulkanudbrud sammen med nogle andre børn og sådan en vil han rigtig gerne ønske sig til sin fødselsdag. Jeg er sikker på at lignende eksperimenter i børnehøjde også vil være et kæmpe hit.

4. Guitar

Marvin har snakket en del om, at han ønsker sig en guitar. Han vil nemlig gerne spille guitar ligesom sin farfar – og det synes jeg da egentlig er en rigtig god idé.

5. Cykel, 20″.

Marvin ønsker sig rigtig meget en cykel, så han kan lære at cykle uden støttehjul. Det kunne fx være en Puky eller Cube – helst bare en der ikke er alt for tung. Det gør absolut ikke noget at cyklen er brugt.

6. Lego Ninjago aktivitetsbøger. Kan købes i diverse supermarkeder og boghandler (60 kr.)

Marvin kan rigtig godt lide at lave forskellige opgaver i alle mulige aktivitetsbøger, men hans yndlings er dem med LEGO Ninjago og særligt den version hvor der følger en lille LEGO Ninjago-mand med.

7. LEGO Ninjago (Fra ca. 99 kr.)

LEGO Ninjago er og bliver et hit. Marvin har sagt han ønsker sig ALT med LEGO Ninjago men allermest en grøn drage, en rød drage og en blå drage. Nærmere betegnet: 70612 Ninjago den grønne drage , 70602 Ninjago Jays elementdrage og 70627 Dragesmedjen.

8. Wobble board. Kan fx købes hos KidsDelux (1.199 kr.).

Wobble board er et balance board hvor man kan stå og vippe, lege at man surfer eller hvad man nu har lyst til. Det er en rigtig god måde at træne sin core på og så er den på samme tid pæn at se på. Wobble board’et er en lidt mere simpelt version af Indo Boardet – og Indo Board’et har helt sikkert flere muligheder og udfodrer mest, men man skal jo starte et sted. Skulle jeg vælge mellem de to, ville valget falde på Indo Board (der dog ikke kan købes i Danmark. Det kan Wobble board til gengæld)
Marvin ønsker sig modellen med filt under, da vi har trægulve.
Hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet hos KidsDelux, kan man få 15% rabat på sit første køb – og det er jo alligevel også en fin besparelse at tage med.

9. Tilskud til skoletaske

Marvin skal starte i skole og ønsker sig en skoletaske. Jeg vil gerne selv have ham med ud at købe en, så vi kan afprøve hvordan den sidder på ham. Derfor ønsker han sig et tilskud til sådan en fætter.
Tasken på collagen er en Ergobag og den model virker som et oplagt valg, men da han endnu ikke har prøvet nogle tasker, har vi ingen anelse om hvordan den sidder på ham.

10. Penalhus

Til ovenstående skoletaske ønsker han sig selvfølgelig også et penalhus. Det behøver ikke matche tasken, det skal bare være sejt 😉

 

Hvad hitter hos din 6-årige? Smid gerne en kommentar med forslag til gaver til en (snart) 6-årig.

Savner du inspiration til ønsker til en 1-års fødselsdag, kan du se Dexters top-10 ønskeseddel lige HER.

 

 

 

3 kommentarer til “Top 10 ønsker til 6-års fødselsdag”

  1. Super valg med ønske om en Ergobag Skoletaske – vi forhandler Ergobag hos viccadk som både er en fysisk butik og webshop. Køber man skoletaske hos os sender vi 25 kr til bevarelse og genoprettelse af regnskoven❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *