Update på dræn [Den første uge]

Det er nu en uge siden Dexter fik lagt dræn. Vi havde ikke de store forventninger, men vi havde forhåbninger. Forhåbninger om at søvnsituationen blev bedre.

Når søvnløse nætter har sat sine spor …

Når man er presset helt derud, hvor man knap nok kan huske sit eget navn og en kold cola er en fast del af formiddags- og aftensrutinen, og hvor man ubevidst frygter endnu en nat. Nogle ville få lagt kaffe-drop eller investere i en god espressomaskine, men jeg drikker ikke kaffe. Cola er og bliver min last.

Jeg har ikke drukket cola i en uge nu. Det i sig selv, beskriver meget godt den effekt vi har haft indtil videre.

Den første nat efter dræn var en life changer

Den første nat vågnede Dexter to gange. TO gange. Det var vildt. Jeg kan ikke huske at vi nogensinde før har oplevet det. 13 måneder gammel og kun 2 opvågninger. Jeg var fan!
Den anden nat vågnede han en enkelt gang. Endnu vildere.
Den tredje nat sov han igennem. Kl. 19.30-5.00. Han sov igennem. For første gang nogensinde. 408 dage skulle der gå, og nu håber vi ikke der går 408 dage før han gentager succesen.

Siden han sov igennem er  han vågnet et par gange i løbet af natten. Stadig slet ikke så mange gange som vi har været vant til det sidste år, men succesen med at sove igennem har han ikke gentaget. Endnu.

Han står op kl. 4.45 hver morgen, så vi får virkelig noget ud af dagen.  Dog vil jeg  hellere blive vækket kl. 4.45, end kl. 6 og så have været vågen – hvad der føles som – en milliard gange i løbet af natten.

 

Tak for dræn!

Alt i alt har drænene været en succes. Dexter sover bedre og han er slet ikke så ked af det om natten, og i så lang tid af gangen, som han har været. Det er virkelig dejligt. Vuggestuen oplever, at han sover meget bedre der om dagen. Det oplever vi ikke selv endnu, men det kan jo være det kommer.
Marvin sover også bedre om natten, da han ikke bliver vækket af sin lillebror. De deler jo trods alt værelse.

Det var den rigtige beslutning for os

Jeg er glad for, at vi besluttede os for at Dexter skulle have lagt dræn. Det har gjort en verden til forskel for os som familie. Ligesom det gjorde dengang Marvin fik dræn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *