10 anbefalinger: Husk at støtte de små virksomheder

Reklame.

Elsker du unika?

Elsker du også ting som man ikke nødvendigvis kan finde i alle andre hjem? Støtter du de små virksomheder eller vil du helst handle hvor du kan købe alt samlet? Argumentet for at købe hos de større virksomheder er ofte at man kan spare penge i porto og muligvis er der lige tilbud på det du skal have. Alle virksomheder har været små engang og jeg tror ofte vi glemmer der sidder en person bagved som har stiftet det hele, arbejdet hårdt og sætter en ære i at lave de flotteste produkter til netop dig.

Jeg elsker når folk bliver glade for de ting jeg laver og jeg har selv en iværksætterdrøm i maven, men for nu er den stadig i maven. Jeg har samlet en liste over 10 mindre virksomheder og personer som laver nogle virkelig fine ting. Vi snakker alt fra små etablerede virksomheder, virksomheder der lige er etableret med CVR-nummer og enkelte personer i den spæde opstartsfase eller på hobbybasis. Måske kender du dem, måske opdager en du ikke kendte?

I år skal jeg ingen julegaver købe, men lidt kærlighed i form af link-love kan man altid give. Jeg synes “de små” fortjener at blive nævnt. Her kommer de i random rækkefølge. De laver nemlig alle skønne ting. Har du fundet en skøn lille webshop, så del den gerne!

 

By Bierbum 

anbefaling bybierbum.dk

Hos By Bierbum kan du købe de flotteste tøj- og tilbehørskreationer. Karina der står bag By Bierbum er et af de mest talentfulde symennesker jeg har stiftet bekendtskab med og så tager hun bare super flotte billeder også. Karina har en sans for sammensætning som jeg sjældent ser andre steder og jeg er vild med det. Hun er så inspirerende og man kan ikke andet end blive i godt humør af hendes flotte kreationer. Alle By Bierbums flotte ting bliver lavet lige hjemme i systuen af Karina selv.

Selvom jeg selv syr rigtig meget (hvert fald hjemme i Danmark), så var der kun én person der poppede op i mit hoved da Dexter fik brug for en nusseklud hernede i Australien. Bestillingen blev lavet og sendt all the way to Aussie.
Og se den lige, den er da herlig, ikke?

Du kan shoppe hos By Bierbum lige HER.

 

 

Pretty Simple

anbefaling prettysimple.dk

Pretty Simple laver smukke og enkle laserudskårne ting til børneværelset og hjemmet. Bag Pretty Simple er Helle, som jeg kender tilbage fra en online mødregruppe vi endte sammen i for 5 år siden. Siden da er tiden gået og Pretty Simple blev sidste år en realitet. Helle laver de fineste laserudskårne ting i træ og hendes side er helt sikkert et besøg værd. Hvis du skal bestille julegaver er deadline 7. december.

Du kan se – og bestille – Pretty Simples kreationer på hendes Facebookside lige HER eller på Instagram lige HER.

 

 

Woods Up

anbefaling woodsup

Woods up er laserudskårne ting i træ, med et snert af humor. Jeg er ret så vild med det. Første gang jeg så dem, var de deres “hipsterfyre” der fangede min interesse. Sortimentet er langsomt blevet større og der er nu et udvalg både til børn og voksne.

Du kan se hele udvalget på deres hjemmeside www.woodsup.dk.

 

 

Baumgarten Design

Baumgarten Design er en lille virksomhed, som holder til på Frederiksberg. De laver de fineste pusleplader i plexiglas. Jeg faldt over dem, da jeg var gravid med Dexter og der måtte simpelthen flytte en pusleplade ind hos os. Som du kan se på billederne har vi skymodellen hjemme hos os, og jeg er ret så vild med den.

Se resten af udvalget hos Baumgarten Design lige HER.

 

 

 Akimbo

Butik Akimbo er en lækker lille butik i hjertet af København. De har alt dims som hjertet begærer. Og dims kan man jo sjældent få for meget af. Derudover har Akimbo et stort udvalg af Mumi-ting. Jep, gode gamle Mumitrold, som de fleste ved jeg har et ret godt øje til.

Butik Akimbo har ikke en hjemmeside men du kan følge dem på Instagram HER eller via deres Facebookside HER (og de kan godt lokkes til at sende deres lækkerier).

 

 

Romantiktak

anbefaling romantiktak

Hanne står bag hjemmesiden romantiktak.dk og instagramprofilen @romantiktak. Hanne laver de fineste porcelænssylser. Der er alt fra øreringe, til julepynt, til mindetavler og til de fedeste navnetavler.

Hanne er også en jeg har fulgt på Instagram i flere år, endda før hun begyndte på sine fine porcelænsler. Hun er altid så sød til at sende en kommentar afsted, en kærlig tanke og man kan mærke varmen fra hende helt ud gennem ens telefonskærm.

 

 

Helenas kreative verden

Helena er en mega kreativ ung kvinde på samme alder som jeg selv. Jeg har fulgt hende på Instagram i flere år. Hun er så inspirerende og er aldrig bleg for at sende en sød kommentar i din retning. Jeg er vild med det og hendes altid flotte kreative sysler.

Helena har Facebooksiden Helenas Kreative Verden og Instagramprofilen @helenasolskin.

 

 

Minifabrikken

Minifabrikken.nu laver rigtig fine laserudskårne ting i træ. Jeg har tidligere købt et rigtig fint “kaffebar” hos Minifabrikken, som jeg glæder mig til at få op at hænge, når vi kommer hjem fra Australien igen.

Du finder Minifabrikkens webshop lige HER.

 

 

Zorollas Verden

anbefaling zorollasverden

[Reklame]
Carina fra Zorollas Verden laver de fineste plakater der bliver trykket i hånden. Yes, the old fashion way og jeg er vild med det! Carina laver trykkene med typer hun har arvet fra sin morfar. Jeg synes det er SÅ fedt. Lige præcis de her tryk er helt unikke fordi hver enkelt er lavet i hånden, og ikke to er ens – heller ikke selvom der står samme tekst. Det er da mega fedt!

Du kan se – og bestille – dit  unika tryk hos Zorollas Verden direkte på hendes Facebookside lige HER.

[Marvin og Dexter har fået trykkene i gave fra Carina, i lillebror- og storebrorgave.]

 

 

Bid Kærligt

anbefaling bidkaerligt.dk

[Reklame]
Bid Kærligt er for nyligt gået i luften med en ny hjemmeside med en masse fine bidelegesager til baby. Hos Bid Kærligt er det både muligt at købe færdiglavede bidelegetøj og -halskæder, men du kan også købe DIY-sæt, eller løsdele, hvis du selv vil igang med at kreere flotte ting. Alle ting er kemifri, så den del behøver du ikke tænke over.

Du kan shoppe hos Bid Kærligt lige HER.

[Dexter har modtaget viklekæden og bideringen som en gave fra Bid Kærligt, men jeg er vild med produkterne og de får mine varmeste anbefalinger]

 

 

Vil du dele lidt link-love også? 

Skal vi ikke sprede lidt link-love til de mindre virksomheder? Hvis du har en yndlingsbutik – hvad end den er fysisk eller blot en webshop, ja måske er det endnu bare en instagramprofil eller Facebookside. Jeg elsker at opdage nye små iværksættere og se deres fine produkter, som ikke kan købes alle mulige steder. Læg gerne en kommentar med din anbefaling, og spred lidt kærlighed til dem.

 


For god ordens skyld har jeg markeret to af anbefalingerne som reklame. Dexter og Marvin har modtaget gaver derfra, og det er noget jeg skal gøre opmærksom på. Det ændrer dog ikke på at det er nogle super fede ting og at kvaliteten er helt i top. Egentlig kender jeg begge kvinder bag virksomhederne, men anyways – ingen skjult reklame her. Du kan altid finde bloggens politik her, da gennemsigtighed og troværdighed er vigtigt for mig.


2 Replies to “10 anbefalinger: Husk at støtte de små virksomheder”

  1. Kære Jeantte
    Hvor varmede det bare mit lille kreative hjerte at du netop havde linket til mig. Du kan tro, heg blev varm og rørt da jeg læste dit indlæg.

    Tusind mange mange tak ❤️❤️❤️
    Mvh Helena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *