Afsløring: Er det en lillesøster eller lillebror?

Vil du helst have en pige eller en dreng? Det kunne da være sjovt med en pige hva’? Men det kunne da også være smart og nemt med en dreng, hva’?

Tjae, denne gang betød kønnet egentlig slet ikke så meget. Andet end jeg var virkelig nysgerrig. Jeg har et ønske om at sy en masse (surprise) og derfor ville det også bare være skønt at vide kønnet så hurtigt som muligt.

Efter kønsscanningen i går tog vi direkte i stofbutikken og Marvin valgte noget stof til tøj. Det er vigtigt for mig at inkludere ham i det og med alle tingene der skal laves, er det bare skønt med en lille hjælper. Og bedst af alt: Han er så stolt.

Vi har kreeret to dragter i dag. Så er det vidst ikke svært at gætte kønnet mere … I’m growing a penis!

... Vi skal nemlig have en lillebror!
Står det til Marvin skal lillebror hedde Karald – altså som i Harald med K. Var det en lillesøster skulle hun hedde Fiddi. Hvert fald hvis man spørger den kommende storebror. Hvad synes I om navnene? 😉

Nu kan jeg gå i gang med at sy diverse sager og finde ud af hvad vi skal have købt. Vi har stort set intet fra Marvin. Jeg har solgt næsten alt da der desværre er og var en masse dårlige minder forbundet med det. Vi visker babytavlen materielt ren og glæder os til lillebror melder sin ankomst.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

6 Replies to “Afsløring: Er det en lillesøster eller lillebror?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *