Stop brok(keriet) og snup bare et organ også

Kan jeg slippe for et organ, tak?

Imorgen er dagen (eller morgenen) hvor jeg skal opereres. Under graviditeten udviklede jeg en navlebrok der resulterede i først en indlæggelse og derefter mere eller mindre konstante smerter og en heftig smertebehandling, der også var grunden til at Dexter skulle indlægges til observation på neonatal efter fødslen. Og så snupper de også en galdeblære med i samme omgang.

Anyways, imorgen har jeg tid til operation. Jeg fik jo også lige startet en kavalkade af galdestensanfald uden lige, der startede på vejen hjem fra påskeferie i Jylland, og siden da har jeg haft op til 10 anfald om ugen. Jep, not funny. Så hvis nogen spørger om Dexter holder mig vågen om natten, må jeg egentlig indrømme, at det der holder mig mest vågen for tiden er galdestensanfald – hvert fald holder mig længst vågen af gangen.

Jeg havde kontroltid til opfølgning på navlebrokken for 14 dages tid siden. Dagen før var jeg blevet ultralydsscannet for at få kigget på galdeblæren som viste nogle banditgaldesten på 1,5 cm i diameter. Lægen konstaterede da også med det samme, at han bookede operation til “2 fluer i ét smæk”. Så det er det der skal ske. En galdeblære mindre imorgen, og et styks navlebrok proppet på plads og syet godt, tak!

Jeg er nervøs og spændt. Operationen er jeg ikke bange for, men for hulan hvor jeg hader, hader, hader at få lagt venflon i hånden. Vi snakker nærmest en panik-agtig mig. Og når det så er overstået er der Dexter. Detaljen Dexter. Detaljen Dexter der bliver ammet, ikke bruger sut, ikke fatter en sutteflaske og bare er vandt til at være hos sin moooar. Imorgen må farmand klare tjansen. Jeg kan hverken gøre fra eller til. Jeg håber bare det hele forløber så smertefrit som muligt og at min lille dreng ikke skal være bundulykkelig og sulten hele dagen.

Vi ses på den anden side, wish me luck …

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

2 Replies to “Stop brok(keriet) og snup bare et organ også”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *