DIY: Broderet Batman cover til iPhone 5

Jeg er blevet færdigt med mit broderede iPhone 5 cover. Er virkelig godt tilfreds med resultatet og har derfor besluttet mig for at dele det med alle jer andre.
God karma, lige jeres vej…

Du skal bruge:
– iPhone 5 cover til at brodere på. Jeg har brugt det fra Panduro og mønsteret er lavet derefter.
– Synål med spids
– Broderigarn i den farve du vil have teksten i. Det kan købes fx i Søstrene Grene eller Panduro.

Jeg har broderet coveret med 2 tråde broderigarn, og det er ganske almindelige korssting.
Rent tidsmæssigt har det taget mig 3 hele aftener at lave – er man hard core kan 2 aftener nok gøre det. Hver opmærksom på, at man kan få ret ondt i fingrene, da det er hårdt at stikke nålen igennem silikonecoveret. Der er lavet en slags huller, men man skal stadig prikke hul helt igennem.

Mønsteret kommer her:

Jeg har prøvet at finde en måde jeg kan uploade PDF-filen så den er til at downloade – er der nogen der kender et godt sted at gøre det? Min Dropbox er fucked, så det er ikke en mulighed.

Rigtig god fornøjelse – det er et billigt og overskueligt projekt, så GO FOR IT 🙂
Hvis du laver et cover, så smid gerne en kommentar med et link, så linker jeg til dig herfra også. Det er så dejligt når man kan inspirere hinanden.

I din verden, er et broderet cover et “go” eller et “no go”?

12 Replies to “DIY: Broderet Batman cover til iPhone 5”

  1. Mange tak! Jeg prøvede med et fingerbøl, men jeg blev aldrig helt gode venner med det. Det var som om jeg bare stak mig i en anden finger når jeg tog et fingerbøl på. Haha.

 1. Super fedt cover har os selv lige købt et men det står ik noget om hvordan men gør det of hvordan men starter og slutter…

  1. Hej Anne.
   Det er forskelligt hvordan folk starter, men det er som med et almindelig broderi. Jeg trækker tråden igennem fra bagsiden, om på forsiden, og ned på bagsiden igen og binder en knude og så går det ellers derudaf indtil jeg løber tør for tråd. Og så er det samme procedure igen 🙂
   Pøj pøj med dit cover. Spørg endelig hvis du har andre spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *