Strandhytten på Fiji – Et stykke af paradis

Vores hjem på Fiji var en ægte strandhytte og det er som taget ud af mine forestillinger om hvordan Paradis kan være.

Vi havde booket en strandhytte på Coral Coast på Fiji. Efter en rejse hvor vi først blev afvist i Check-In, landede vi i paradis.

Fra terassen træder vi direkte ned i strandsandet, med udsigt ud over havet. Det her er stedet jeg aldrig nogensinde i min vildeste fantasi havde troet, at vi ville komme til at bo. Nogensinde. Det her er stedet alle andre bor. Du ved, den der med at græsset er grønnere hos naboen. Men nu er vi her. Det er os. Det er vildt!

 

Vi har havet i forhaven og swimmingpoolen i baghaven

Med udsigt ud over havet, strandsand lige foran verandaen og en swimmingpool lige bag vores hytte, var vi ret så godt placeret. Vi havde den yderste hytte, så der var ingen naboer. Udover vandløbet der kom oppe fra bjergene, som løber ud i havet.

 

 

Poolen var stor og med en “børneende”, hvor Marvin kunne bunde. Det var super fedt. Vandet var klorvand og ikke saltvand, hvilket jeg synes er rigtig rart.

 

Indretningen giver lige prikken over i’et

Hytten var indrettet virkelig hyggeligt. Den var stor og med meget højt til loftet. Man skulle lige vænne sig til, at de eneste vinduer der var, var i døren. Ellers var der kun myggenet og skodder. Det var rigeligt pga. den højre temperatur, men alligevel noget andet end det man lige er vandt til.

 

Soveværelse

I det ene hjørne var der soveværelse med en stor kingsize seng. Her sov Jonas og jeg – og Dexter lige i smørhullet.

 

Loungeområde

Et andet hjørne var indrettet med en lille sofa, stol, sofabord og et lille rundt (spise)bord med to stole til. Vi havde køleskab i hytten, hvilket er meget rart når det er så varmt. Hytten var udstyret med både aircondition og en propel i loftet. Virkelig lækkert!

 

Børneværelset

Marvin havde et andet hjørne af hytten, hvor han havde to enkelt senge at sprede sig på.

 

Badeværelse og toilet

Badeværelset og toilettet var udført virkelig lækkert, omend den åbne planløsning var lidt underligt. (Og ikke mega fedt når man lige blev ramt af Fiji-baktusser med dertilhørende ondt i maven). Vi kom hinanden ved 😉

Der var to brusere indenfor, som blev flittigt brugt efter badeture i havet og swimmingpoolen.

 

Prikken over i’et var dog udenfor hytten. Et udendørs kæmpe badekar. Ser det ikke bare skønt ud? Jeg nød at ligge her med en iskold cola og nyde udsigten med palmetræer til den ene side og havudsigt til den anden side.

 

Er det ikke det man kalder et lille stykke af paradis?

Fiji var skønt og jeg vender gerne tilbage. Snorkelture, afslapning, en skøn, alternativ juleaften og måske jeg en anden gang spotter en 2 meter haj? Jeg drømmer mig hvert fald allerede tilbage …

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *