Før og efter – nu med customized seng/klædeskab

Men nu er den her! Marvins nye seng med familiens klædeskab nedenunder. Den består af 2 IKEA MALM-kommoder med en bøjlestang imellem og så seng plus “hule” ovenpå. Der er lavet en lille detalje med indbygget opbevaringsplads ovre til højre, som jeg selv er ret så pjattet med.

Bag ved den højre IKEA MALM-kommode er der plads til Marvins foldemadras – når den ikke er i brug. Og bag den venstre er der opbevaringsplads til diverse dvs det crap man ikke ved hvor man ellers skal stille. Du kan se hvordan vi har udnyttet pladsen lige her.

Du finder en DIY/materialeliste/budget sammen for sengen/klædeskabet lige her.

FØREFTER

 

Smid gerne en kommentar til projektet, så bliver jeg så glad.

Og så en stor tak til min skønne far for håndværkermæssige guidning og en ekstra hånd – og ikke mindst en tak til min søde mand for at agere pakæsel, ekstra hånd og høre på alt min faglige ekspertise crap.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

18 Replies to “Før og efter – nu med customized seng/klædeskab”

  1. Du er så megasej! Det værelse er jo aaaalt for cool! Hvordan du formår at få max ud af hver eneste centimeter er simpelthen bare beundringsværdigt. Respekt!!!

    1. Lillebror skal have en tremmeseng “i den anden ende” (høhø) af værelset og så har vi en kommode i forvejen der skal fungere som pusleplads. Det første stykke tid sover lillebror hos os i stuen, og så kan han rykke ind på værelset når der er nogenlunde styr på natteamninger og søvnen.

    1. Tak, Pia 🙂 Vi er rigtig glade for resultatet, så skal resten af projekt “ryd op i alle ting” bare lige færdiggøres 😉

  2. Det er rigtig flot, jeg er MEGA STOLT af JER ❤?
    Jeg kan godt forstå I er stolte og glade for det, håber også mormors guldklump er stolt af sin nye seng ?

    1. Tak, søde Maj <3 Nu er der håb for at lillebror også kan mases ind i lejligheden. Eller, nu er der hvert fald plads til en seng til ham også.Yay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *