Gode råd til at rejse (langt) med børn

Planlægningen til vores Australienstur er i fuld gang – og lige nu kan jeg slet ikke finde hoved og hale i det.

Hvad er dit/dine ultimative bedste fifs og gode råd til at rejse med børn? Vores tur derned kommer til at tage omkring 28 timer – og det er sgu da lang tid, når man sådan lige tænker over det. Vores børn er heldigvis vandt til at rejse rundt med offentlig transport, og det håber jeg hjælper lidt på tålmodigheden hos både børn og voksne. Vores sidste halvdel af 2017 kommer derudover til at være et langt forår og sommer. For Australiens årstider er jo modsat vores, så vi kommer til at holde jul med shorts og solbriller. Vintertøjet behøver vi ikke tænke på før vi kommer hjem igen.

Dexter vil være 5 måneder når vi tager afsted. Jeg går ud fra at jeg stadig fuldammer ham på det tidspunkt, så mad- og snackmæssigt er der ikke rigtig noget at tænke over med ham. Han medbringer automatisk dinner transportable 😉
Legetøjsmæssigt er der vel heller ikke det helt vilde at tænke over her? Men hvad med sådan nice to have og need to have i forhold til udstyr til sådan en lille gut. Her snakker vi altså alt fra en bæresele, kuffert, UV-dragt, tæppe eller hvad ved jeg der kunne være rart at have med både på den lange flyrejse men også mens vi er dernede. Vi skal trods alt være væk i 5,5 måned – man skal altså bruge meget gøjl på så lang tid. Dexter skal hvert fald have fornyet hele garderoben undervejs.
Og hvad med barnevogn eller klapvogn? Dexter vokser ud af sin barnevognsdel mens vi er afsted, og egentlig gider man jo ikke skulle transportere den rundt når man ikke længere skal bruge den?

Marvin derimod. Han er 5 år (og 5 måneder, ikke at det gør den store forskel) når vi rejser. Men særligt her flyver tankerne rundt i forhold til at komme derned. God tidsfordriv eller andet der er rart at have i flyveren? Hvad med kuffert? Hvad må vi ikke glemme at have i håndbagagen? Tøj, udstyr eller andet til opholdet dernede?
Jeg har plan om at Marvin skal ønske sig sin egen iPad, da den vi har er 6 år gammel og tager et døgn om at lade helt op. Det er ikke helt optimalt 😉

Jeg vil sætte SÅ meget pris på hvis du vil dele dine bedste rejseerfaringer med mig og gode fifs eller produkter/ting der både er need to have og nice to have. Smid gerne en kommentar i kommentarfeltet eller på bloggens Facebookside. Hjælp mig inden jeg panikker helt og driver min bedre halvdel helt til vanvid.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens nye Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

2 Replies to “Gode råd til at rejse (langt) med børn”

  1. Masser af bleer: Tjek! Vi vil ikke risikere en Villy-præstation og løbe tør 😉
    Og helt sikkert en bæresele, det skal vi have fat i. Og så regner jeg med at have en vikle med også.
    Jeg håber lidt vi bare kan bruge klapvognen, og så have den med til gaten. Det vil altså være det nemmeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *