Hæklebog med Mumi

Jeg har klappet i mine små hænder siden jeg faldt over denne skønne hæklebog med Mumi – og da det rent faktisk lykkedes mig at finde et sted at købe den: YAY!

Mumi hæklebogEt lille minus: Den er på finsk.
Jaja, yksi, kaksi, kolme (Red: 1, 2, 3).
Der er mega gode billedforklaringer i, dog har jeg ikke rigtig overskuddet til at sætte mig ind i det lige pt. Meeen nu har jeg den.
Bogen kan købes HER

Siden jeg har linket til har alle mulige skønne Mumi ting – jeg har bestilt derfra et par gange og kan altså sige god nok for siden. Har ingen problemer haft overhovedet. Påregn dog lidt leveringstid – det bliver jo sendt fra Finland, og åbenbart videre over Sverige. Men lækkert er det!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *