Halloweenfest med krybdyrene i Canberra Reptile Zoo

halloween reptile zoo kids

Halloweenfest med slanger, øgler, saltvandskrokodiller og skildpadder.

… Altså den helt rigtige slags, det er da skægt! Jeg faldt over et event på Facebook i Canberra Reptile Zoo og jeg måtte straks melde os til. Marvin siger ikke nej til en god fest og med krible krable dyr var vi sikker på, at det ville være en sikker vinder.
Sidst vi var i Canberra Reptile Zoo var dagen hvor vi mistede alle vores værdier – og ja, det var altså ikke den mest fantastiske tur. 

Selvom vi har holdt Halloweenfest en gang i år, så kunne vi ikke lade være med at tage med til lige den her fest også. Det har været en super hyggelig aften. Canberra Reptile Zoo havde formået at skabe et hyggeligt event til en meget overkommelig pris ($30 = 150 kr. for en familiebillet).

 

Der var sandwich, slik til ungerne, haunted house, kreative sysler i form af trick or treat-poser og lanterner, sceneshow med krybdyr, fodring af den store saltvandskrokodille og mulighed for at besøge Reptil Zoo by night – med alt lyset slukket hvor vi måtte finde slangerne med lyset fra telefonens lygte. Det var (u)hyggeligt og et kæmpe hit.

 

Der var petting zoo hvor Marvin endnu engang fik hilst på de forskellige dyr. Denne gang fik Dexter også lige sagt “hej”. Stort set alle var klædt ud, inkl. den søde øgle Mr. Hemmington som var matros i dagens anledning.

 

Marvin var glad og fik sig en ordenligt en på opleveren. Turen idag var noget bedre end turen sidste gang. Og hey, så er det jo altid fedt med muligheden for at flashe sit halloweenkostume, ikke?

 

Aftenen sluttede af med at Marvin fik at vide han havde vundet en tegnekonkurrence. Han har vundet takket være alle jer der har stemt på ham på Facebook. Mange tak!
Her er vindertegningen som han brugte ikke mindre end 14 dage på at farve. Jeg synes han er sej.

… Sådan helt objektivt set 😉

Nu venter der Marvin et personligt møde med den 5 meter lange burmesiske pyton – og han glæder sig rigtig meget.

2 Replies to “Halloweenfest med krybdyrene i Canberra Reptile Zoo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *