Hot or not? Hjemmelavede gaver?

Hvad er jeres holdning til hjemmelavede gaver?

Tænker i det er über fesent? 
Er det cool?
Vi har idag været til fødselsdag hos en af mine rigtig gode veninder. 
Hun er vild med Kings Of Leon – som i, virkelig vild med dem. Jeg havde derfor besluttet at lave en pude med lyrics fra en af hendes yndlingssange Cold Desert. 

Min aller bedste veninde (hende her) fik for lidt tid siden disse puder med moviequotes:
Selv elsker jeg hjemmelavede gaver. Hvorfor?
Jeg ved personen har tænkt lige på mig da gaven skulle laves. 
Selvfølgelig kan man snakke om kvaliteten af en gave. Jeg er selv meget selvkritisk og giver ikke noget væk, jeg ikke selv ville eje 😉 Det håber jeg da selvfølgelig også folk der giver mig gaver tænker over, haha. 
Hvad er den bedste hjemmelavede ting du har fået?
Den bedste ting jeg har fået er en scrapbook fra min bedste veninde med billeder af os sammen. Virkelig, virkelig, virkelig en sød tanke. 
Så hvad siger i? Hjemmelavede gaver – HOT OR NOT?

4 Replies to “Hot or not? Hjemmelavede gaver?”

 1. HOT! Så hot! Det er noget af det bedste at få en hjemmelavet gave – elsker som du skriver at der har været nogle særlige tanker bag. Ting der er hjemmelavede har bare en helt anden affektionsværdi 🙂

 2. jeg synes det er så HOT… Men desværre er der ikk så mange andre end mine børn der giver mig hjemmelavet gaver, men dem elsker jeg til gengæld også rigtig meget 🙂

  Jeg ville elske at få sådan nogle gaver og ved at flere i vores omgangskreds lige noter et lille ønske på invitationerne når vi skal til børnefødselsdage. Der står gerne, noget af de skønne tøj 🙂

 3. Jeg kan rigtig godt lide hjemmelavede gaver! Men jeg er ikke så god til at give dem – jeg bliver bange for om folk synes det er noget skrammel jeg har lavet….den dér selvkritik kan godt tage lidt overhånd;-) Hm – bedste hjemmelavede gave….støbt lyst jeg fik af Emil – det er så flot at jeg ikke nænner at bruge det. En kop han havde tegnet på i børnehaven – ELSKER den og den bliver brugt hver dag. En anden fantastisk hjemmelavet gave er en pude min kusine har hæflet til min datter – den er SÅ fin.

  Desuden er dine puder SÅ flotte så alle ville da elske at få dem.
  K.h.
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *