Hygge med græskar

I weekenden hyggede vi os med at skære græskar. Det gjorde vi også sidste år – og selvom jeg ikke er über fan af Halloween, så er jeg altså fan af hygge.

Det blev til et familieprojekt hvor Marvin og far lavede et græskar sammen og jeg lavede et stort et selv.
Marvin ville først lave Lynet McQueen, men efter 3 huller, så gad han altså ikke det mere – han mente Lynet McQueen drillede.
Jonas lavede et bjerglandskab med lyn. Marvin synes mor skulle lave Snif… Og Mumi… Og My.
Jeg besluttede mig for at prøve at printe et billede og så se om jeg kunne skære det ud med det linoleumsskæresæt jeg normalt bruger til at skære stempler med. Jeg måtte dog erfare, at jeg absolut ikke kunne finde ud af en måde at få printet over på græskaret, så det blev noget med at stikke lidt huller og så tage den på “rutinen”. Jeg er SÅ glad for resultatet.
Vi endte med at have nattøj på hele dagen og bruge et par timer på udskæringen. Marvin var ikke med hele vejen, så hurra for lidt tv-børnepasning mens mor og far var meget seriøse med hver sit græskar, haha.

Skærer i også græskar derhjemme? Og hvad er jeres holdning til Halloween?

Græskar 2Græskar 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *