Jeg vil ikke sige farvel

Jeg hader at sige farvel. Idag var vores sidste dag i Canberra og en rutsjetur i følelsernes rutsjebane er begyndt. Ligeså meget som jeg har hadet Canberra, ligeså meget elsker jeg det nu.

Kufferterne er pakket og vi er på vej.

I skrivende stund sidder jeg med en sovende Dexter i bussen. Alt imens trøster Jonas Marvin. Marvin savner sine nye Canberra-venner og hans lille hjerte er knust over at skulle forlade dem.

Canberra har, for mig, været lig med at udforske hele følelsesregisteret. Både på godt og ondt.

Vi har været igennem udfordringer vi aldrig i vores vildeste fantasi havde troet ville ske. Vi har oplevet de fedeste ting. Jeg har hadet at gå hjemme med begge drenge og aldrig nogensinde følt mig så dårligt tilpas i mor-rollen som lige dér. Men jeg voksede med opgaven. Det gjorde vi alle. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet jeg ville elske det så meget som jeg gør det.

Jeg ved at et eventyr som vores ofte deler vandene. Nogle synes der er mega fedt, mens andre ikke kan forestille sig at gøre noget lignende. Nogle synes der er en fed chance og noget helt unikt at kunne opleve som familie, mens andre synes der er uansvarligt at bryde sin hverdag op på den måde vi har gjort.

Jeg er ikke i tvivl om, at vi har fået en unik mulighed, og jeg er glad for vi har grebet den mulighed.

Jeg er glad for det helt egoistisk tænkt, jeg er glad for den mulighed min bedre halvdel har fået og jeg er glad for den kæmpe oplevelse vi giver vores børn. Sidst men ikke mindst er jeg taknemmelig for alt det vi får lov at opleve som familie. Dét husker jeg på når dagene bliver svære.

Til februar begynder hverdagen for alvor for os alle igen. Bare tanken om at den venter et sted der ude, giver mig en ny klump i halsen.

Vi har fået blod på tanden og en gnist er blevet vækket i os. Jeg tror ikke vi er færdige med udlandet og jeg drømmer videre. Jeg håber der engang i fremtiden venter os et nyt eventyr.

Lige nu ved jeg, at vi skal på et nyt eventyr. For vi skal rejse rundt i Australien.

Vi skal nyde nuet, slappe af, opleve ting vi vil huske for evigt og bare være sammen som familie.

Jeg glæder mig.

One Reply to “Jeg vil ikke sige farvel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *