Julehygge i Australien: Pig the Elf on the Shelf

Pig the Pug (Elf) skal hjælpe os med at finde julehyggen i December. Skal du følge med?

Og hvad skal han hedde? Elf? Pig? Pug? Noget helt andet?

Julehygge med Pig the Elf

Julen i Australien bliver noget anderledes end vi er vant til. I år er første gang vi skal holde jul uden vores familier. Julen er som regel noget man forbinder med familiehygge, men i år bliver en del anderledes for os. 

De to største forskelle må umiddelbart være, at vi ikke er sammen med vores familier og så detaljen med at det er sommer her. Høj sol, bikini, strandture og juletræ.

 

Nissen Henning ville ikke med til Australien

Derhjemme har vi de sidste par år haft besøg af nissen Henning. Nogle af jer der har læst med før, kan måske huske ham. Da nissen Henning sidste år flyttede fra os, fordi Marvin ikke kunne finde ud af at opføre sig ordenligt, skal jeg lige love for der blev ballade i andedammen. Du kan genlæse indlægget HER. Han flyttede dog hjem igen og der blev jul i det lille hjem.

Jeg havde haft de bedste intentioner om at pakke Henning (eller hvert fald hans dør) med i kufferten. Jeg havde fundet kassen frem og det hele lå klart. Alt vores happengut fra vores lejlighed var blevet pakket og sat til opbevaring og så åbnede jeg kassen med Hennings dør. Døren var væk.

Henning vil fandmer ikke med til Australien. Og jeg forstår ham da godt. Det ville helt sikkert ikke være fedt at ligge i vores kuffert i de 34,5 timer rejsen tog herned.

 

Da jeg spottede Pig the Elf vidste jeg straks at det var ment to be. Et tegn fra ham nisse-Henning. Pig the Elf bor nu i min undertøjsskuffe. Det tror jeg ikke han har noget imod. Og der kan han så putte godt mens vi venter på december snart melder sin ankomst. Han har dog allerede hjulpet mig idag med gaveindpakningen.

Pig the pug

 

Skal du følge med i Pig the Pugs eventyr i Australien i december måned?

Smid gerne en kommentar med forslag til et navn til den friske gut …

One Reply to “Julehygge i Australien: Pig the Elf on the Shelf”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *