Kreadag i Kreakælderen Kbh

I går var jeg til den hyggeligste kreadag i Kreakælderen Kbh. En hel dag fyldt med kreative sysler og tøsesnak i lange baner. Jeg har det sidste stykke tid forberedt en masse ting jeg skulle have med og lave. Det blev til hele 4 heldragte til lillebror, 1 slå-om-body til lillebror, 1 savlesmæk og 4 par bukser til Marvin

Jeg har skrevet mønstre og hvor stoffet er købt under de enkelte billeder.

kreadag2
Heldragte i str 50 og 56. Mønsteret på heldragtene er fra Hallonsmuladesign. Mønsteret på savlesmækken er tegnet af fra en af Marvins tidligere savlesmække. Stoffet er købt hos Stofdepotet.
kreadag3
Heldragt i str 56. Mønsteret på heldragten er fra Hallonsmuladesign. Stoffet er købt hos Stofdepotet.
kreadag4
Heldragt og slå-om-body i str 44. Jeg håber ikke vil får brug for så små størrelser igen, men det er rart at have lidt hvis vi gør. Mønsteret på heldragten og slå-om-bodyen er fra Hallonsmuladesign. Stoffet med flyprint er købt hos Stof & Stil.

 

 

kreadag8
Baggybukser str 116. Mønsteret er mit eget “hurtigløber”-mønsteret med en modificeret kængurulomme. Du kan se mere om mønsteret HER. Stoffet til selve buksen er fra Stofdepotet, mens stoffet i siderne er fra Piraf.

 

kreadag5
Baggypants (slim model) i str 116. Mønsteret på bukserne er fra Hallonsmuladesign. Stoffet er købt hos Stofdepotet for meget lang tid siden.
kreadag6
Baggypants (slim model) i str 116. Mønsteret på bukserne er fra Hallonsmuladesign. Stoffet er købt hos Stofdepotet for meget lang tid siden.
kreadag7
Baggypants (slim model) i str 116. Mønsteret på bukserne er fra Hallonsmuladesign – dog er lommerne blevet modificeret til en lommepose. Stoffet husker jeg desværre ikke hvor jeg har købt, da det er meget lang tid siden.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

2 Replies to “Kreadag i Kreakælderen Kbh”

 1. Hej Dorthe.

  Tak for din kommentar.
  Når du er inde på siden Etsy, kræver det at du har oprettet en profil.
  Der er et direkte link til heldragten her: https://www.etsy.com/dk-en/listing/259590611/baggydress-stl-50-92-monster-baggy?ref=shop_home_feat_2
  Du skal lægge mønsteret i din indkøbskurv, hvor du herefter kan betale det (jeg plejer at betale via tjenesten PayPal). Når mønsteret er betalt får du adgang til en PDF-fil som du selv skal printe og klippe/klistre sammen.
  Hvis du ikke kan få det til at fungere og er på Facebook kan du evt prøve at skrive til designeren Hanna via hendes facebookside (https://www.facebook.com/hallonsmuladesign/?fref=ts)

  Jeg håber du kan få det til at fungere og få lavet nogle fine sager 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *