Lækre rygsække til drengene fra The Little Vikings

Rygsække i lækkert design og lækre detaljer hvor der er tænkt over brugbarheden.

The Little Vikings rygsække bag rygsæk

Marvin og Dexter har fået nye rygsække og jeg er vilde med dem. De er fra The Little Vikings, som er en lille virksomhed her i Australien. Rent faktisk er det en dansk mor, Paulie, der står bag virksomheden og hun laver simpelthen de fineste ting.

Jeg har købt en af hver model The Little Vikings producerer; en til Marvin og en til Dexter. Marvin fik lov at vælge og han valgte den stribede. Taskerne er peppet lidt op med en dyrenøglering, som også er fra The Little Vikings.

The Little Vikings rygsække bag rygsæk

 

Overvejer du andet end udseendet når du køber rygsæk til dit barn?

For mig er det vigtigt, at en taske er en der sidder godt og det må ikke være anstrengende for Marvin at skulle have den på. Det var derfor et krav, til drengenes nye rygsække, at der skulle være et brystspænde. Simpelthen så stropperne ikke bare falder ned over skuldrene. Det giver unødvendige spændinger for vores børn at gå rundt og hele tiden skulle holde tasken oppe på skuldrene. Med et brystspænde sidder tasken oftest lige som den skal og børnene kan koncentrere sig om at gå (eller hvad de nu laver) frem for at fokus er på at holde stropperne på plads.

The Little Vikings rygsække bag rygsæk

Detaljerne på taskerne er ret gennemtænkte. Jeg er vild med det lidt nordiske look mikset med læderdetaljer. Der er læderflapper på alle lynlåse, på håndtaget og det fine The Little Vikings logo er også lavet i læder. Det giver altså bare en mega nice finish.
I siderne er der to lommer med plads til en drikkedunk, en pind fundet på vejen eller hvad ved jeg. Dette var også et must på Marvin nye taske. Stropperne er foret i toppen og sidder godt på skuldrene og de er rigtig nemme at justere. Min vurdering er at Marvin vil kunne bruge den i lang tid som tur-taske. Han skal ikke bruge den som skoletaske, men min erfaring er, at det er rart med en mindre taske til fx svømning eller bare en tur ud.

 

Rygsækken skal sidde godt når man er på farten.

En taske, der sidder godt, er alfa og omega hos os. For vi har ikke bil. Vi kan ikke bare læsse alt i en bil og så tage afsted. Vi pakker som regel klapvognen, men nogen gange har jeg bare brug for at Marvin kan bære sin taske selv. Jeg er mor, men titlen som pakkeæsel vil jeg helst gerne slippe for.

The Little Vikings rygsække bag rygsæk

 

Jeg kan på det varmeste anbefale The Little Vikings

Selvom The Little Vikings holder til her i Australien, så sender hun altså også internationalt. Julegaven kan stadig nå frem og jeg synes ærlig talt den fine webshop (og ikke mindst de mega lækre produkter) er et kig værd. Høj kvalitet, lækre detaljer og lækkert design. What’s not to love?

The Little Vikings er så meget mere end bare to rygsække. Her er lækkert unika børnelegetøj, de sejeste halskæder til børn og voksne og lækre accessories.

Du finder The Little Vikings webshop lige HER og du kan også finde Paulie på Instagram under navnet @mrs_paulie_.

Hvilke overvejelser har du gjort om dit barns rygsæk?

The Little Vikings rygsække bag rygsæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *