Man har en plan, til man laver en ny

I søndags viste jeg en plan frem for denne uge og skrev lidt om hvad vi egentlig laver hernede i hverdagen. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at have planlagt lidt ud i fremtiden, hvad drengene og jeg skal lave mens Jonas er på arbejde.
Livet med børn er dog også ofte sådan at man har en plan til man laver en ny. Denne uge er absolut ingen undtagelse.

Ugen der gik: Uge 45

Ugeplan updated

Vejret har været meget drilsk. Det er vi på sin vis jo meget vant til hjemme fra Danmark, men her i Canberra svinger temperaturen virkelig meget. Der kan godt være et udsving på 25 grader i løbet af et døgn.

Mandag

Mandag måtte vi aflyse alle planer. Det stod ned i lårfede stænger for at sige det rent ud. Halvdelen af novembers nedbør faldt i mandags. Jeg havde helt følelsen af at være hjemme i Danmark igen, haha. Det blev derfor en  hjemmedag hvor Marvin lavede julegave til Dexter. Vi er ikke helt færdige endnu, så resultatet kommer senere.

Tirsdag

Tirsdag var en dag med skiftevis sol og overskyet. Vi blev hjemme (som planlagt) og havde en hjemmedag. Marvin var i haven og det meste af dagen foregik på trampolinen. Jeg fik sorteret ud i en masse ting og ordnet de der kedelige praktiske ting, der nu engang skal ordnes. Sådan nogle dage skal der også være plads til.

Onsdag

Onsdag er svømmedag og denne onsdag var ingen undtagelse. Marvin brugte formiddagen i haven, som en ægte havemand og legede med hunden.

Normalt er det mig der tager Marvin til svømning om eftermiddagen. Dexter fik dog feber og Jonas kom derfor tidligere hjem og tog afsted med Marvin. De to hyggede med svømning og en lille tur i skateparken. Det er rigtig fint for både Marvin og jeg at han får lidt alenetid med sin far. Det giver mig et lille pusterum og fornyet energi når de vender retur igen.

Torsdag

Torsdag havde vi planlagt at skulle til Science Time på Questacon, men med Dexters febertur tydede alt på en aflysning (igen). Vi skulle afsted med overboen, deres pige på 5 år og dreng på 6 måneder. Hun tilbød at tage Marvin med hvis han altså ville uden Dexter og jeg. Det ville han gerne, til trods for at de jo ikke kan snakke sammen. Han var mega sej! Jeg fortalte ham hvordan han sagde hvis han skulle på toilettet og hvis han gerne ville ringe til mig. Og det var planen. Hvis der skulle være ét eller andet kunne de altid ringe og så skulle jeg nok oversætte i telefonen. Marvin var på tur i 3 timer og kom hjem en meter højere. Hvert fald rent selvtillidsmæssigt. Han havde hygget sig så meget og børnene havde spurgt om de kunne komme afsted igen dagen efter. Jeg lavede frokost til os alle og vi hygge i haven resten af dagen.

Fredag

Fredag er også svømmedag og vi startede derfor morgenen med svømning kl. 9.00. Vi tager sammen ud af døren hver fredag. Jonas følger os til bussen og så cykler han på arbejde. Svømning gik så godt. Til trods for at Marvin har haft en meget uheldig oplevelse hvor han tvunget under vandet uden han ville.  Ja, så var fredag dagen hvor han selv svømmede med hovedet under vand. Mor er stolt. Meget stolt. Det er faren også. Og Marvin selvfølgelig. Resten af dagen blev brugt i skateparken kun afbrudt af frokost med udsigt til Lake Ginninderra. Ikke dårligt.

Lørdag

saturday plan

Igår, lørdag, tog vi på National Gallery of Australia. Troede vi. For først var vi taget på National Portrait Gallery of Australia. Come on. De hedder jo næsten det samme. De to steder ligger heldigvis tæt på hinanden. Så efter at have turbo-kigget the National Portrait Gallery of Australia gik vi til the National Gallery of Austraila. Her er der udstillingen Hyper Real. Det var mega fedt og Marvin synes også det var sjovt.
Efterfølgende har jeg fundet ud af at udstillingen faktisk lige har været på Arken under navnet Gys! Er den levende? – Måske har du set den?
Da vi kom ud derfra begyndte det at øse ned. Vi hoppede på bussen og tog den til endestationen hvor vi endte med at spise aftensmad på McDonalds og så tage en bus hjem efterfølgende. For der var det blevet tørvejr igen.

Søndag

Idag, søndag, var Jonas på arbejde i nogle timer. Der er nemlig (åbenbart) store rengøringsuge i den kommende uge og efter som han kun er gæste-Phd’er i laboratoriet, har han jo ikke brugt det helt vilde der. Men rengøringsugen betyder også at han hele ugen ikke må bruge laboratoriet. Det er rigtig dårlig timing, eftersom der kun er 15 dage til vi forlader Canberra. Han tog derfor på arbejde idag, for at få lavet noget, der skal laves færdig imorgen tidlig. Inden rengøringsugen begynder. Det betyder dog også at der har sneget sig et par fridage ind i den kommende uge.
Drengene og jeg har været i Canberra Centre som er det største storcenter her i Canberra. Vi skulle bytte noget og købe fødselsdagsgaver. Vi er nemlig blevet inviteret til fødselsdag hos Majelines to piger – og dét glæder vi os til.

 

Den kommende uges plan ser sådan ud:

uge 46

… Men ja, de er altså ikke mere faste end at vi har en plan til der kommer en ny 😉

Hvad har ugens højdepunkt været hos jer?

One Reply to “Man har en plan, til man laver en ny”

  1. Marvin er da bare mere end sej, og I har al mulig grund til at være stolte. Jeg kan da lige forestille mig, at mormor heller ikke er til at skyde igennem. 25 graders forskel i temperaturen på et døgn er godt nok meget – uf. Ønsker jer fortsat mange gode oplevelser. Hilsen og knus fra “flyvende farmor” fra Askov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *