Marvin som frisør – på sig selv

I går da jeg hentede Marvin ved børnehaven var scenariet sådan cirka dette:

En af pædagogerne kommer ud af udflytterbussen og signalerer jeg lige skal komme hen til hende. Efterfølgende forløber det sådan:

Pædagog: “Øhm … Ja, inden Marvin kommer ud af bussen må jeg nok hellere fortælle dig, at Marvin har klippet sine flotte, lange krøller i dag”
Mig: “Er det meget?”
Pædagog: “Tjae … Altså han har fået det med hjem i en pose, så kan I jo altid se om i kan lime det på igen …” NOT FUNNY!
Mig: “Ooookay …”
Pædagog: “Han sad og klippede i papir, mens nogle af os andre sad og læste bog i sofaen. Hans pandehår gik ned foran øjnene og jeg spurgte om han ikke skulle have det om bag ørerne. Da jeg kiggede derover igen var der ikke noget hår. Og vi kunne ikke finde det. Han havde gemt det bag en reol, vi fandt det først da vi ryddede op inden vi skulle hjem”.

Marvin kommer ud af bussen.

Mig: “Hej skat! … Du ser da godt nok … Øhm … Korthåret ud”
Og sådan så han ud. Træt efter en lang dag i udflytteren og med rigtig huehår – og nyklippet hår. Alt pandehåret var væk. Der var vel røget ca 15 cm og det fortsatte et godt stykke ind på hovedet. Jeg tror det er ret heldigt han har alle de krøller, det skjuler det nu altså en del bedre end hvis han havde haft helt glat hår.

frisoer-marvin-1

Marvin har fået en ny sommerfrisure, det er jo også lige årstiden til det 😉

frisoer-marvin2

Det er vel sådan noget nærmest alle børn skal prøve at gøre? I går synes jeg godt nok ikke det var fedt. Vi snakkede så sent som i sidste uge om han snart skulle klippes. Det ville han absolut ikke, for han skulle være langhåret som sin seje fætter.

Nu har vi så haft snakken om det det kun er voksne… Og frisører (som Marvin selv udtrykte det) der må klippe i hår.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *