Marvins rejsefest for børnehaven – en temafest

En rigtig rejsefest – en temafest med “Sådan træner du din drage”
og Angry Birds

Marvin har holdt rejsefest – en temafest – for sin børnehave idag. Istedet for en farvel-fest er det blevet til en rejsefest. Vi fejrer at vi skal rejse, istedet for at have fokus på at vi skal sige farvel til en masse mennesker vi holder rigtig meget af.

Det passede perfekt med, at vi havde mulighed for at låne det store festtelt. Der var nemlig sommerfest i vores andelsforening igår. Vi startede derfor morgenen ud med at transformere teltet fra rødvinssjatter og tomme dåser til en ægte temafest for børn.

Når man ikke kan vælge ét tema – så må man vælge to

Temaet var “Sådan træner du din drage” og Angry Birds. To ting som Marvin synes er rigtig fedt. Vi har købt tallerkner, krus og servietter med “Sådan træner du din drage” og så har jeg lavet etiketter til vandflaskerne med både “Sådan træner du din drage” og Angry Birds. De er lavet på samme måde som til Dexters navnefest. Jeg har blot fjernet baggrunden, indsat nogle andre billeder og skrevet “Marvins rejsefest” på.

Derudover havde jeg lavet en lille goodiebag til alle børnene. Posen indeholdt en blyant, et viskelæder, en gang sæbebobler og en lille slikpose. Blyant og viskelæder var sådan nogle 4-pak købt i Søstrene Grene. De kostede omkring 7 kr pr. pakke – og der var jo så til 4 børn i én pakke. Sæbeboblerne var også købt i Søstrene Grene til 5 kr./stk. Slikposerne blev blandet med lidt af slikket vi havde tilovers fra Dexters navnefest.

Der blev spist pizzasnegle og pølsehorn, som jeg havde bagt i forvejen. Derudover var der saltstænger, popcorn, agurke- og gulerødsstænger og dadelkugler på bordet. Vandflaskerne var et hit og der var ikke en eneste der spurgte efter sodavand. Jeg havde købt noget æblejuice, så de kunne få et glas æblejuice til maden også.
Til dessert var der brownie ala Loui og Bearnaisen – magen til den som jeg lavede til Dexters navnefest. Det var nemlig lige præcis dén Marvin gerne ville servere for sine gæster.

Marvin havde en skøn fest og vi var alle godt bombet da børnene blev hentet kl. 13.00 af deres forældre. Vi havde med vilje valgt at festen startede kl. 10.00 og sluttede kl. 13.00. Børnefamilier er alligevel, for det meste, oppe tidligt og så kunne de alle også få lidt andet ud af dagen efterfølgende.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *