Mofibo – Lydbøger til hele familien (Rabatkode: Få 30 dages Mofibo gratis)

Gratis mofibo

Indeholder reklame.

Mofibo – lydbøger, hvor som helst og når som helst

Med rabatkoden LITTLEHUGELOVE kan du kvit og frit prøve Mofibo i 30 dage. Normalt kan du afprøve Mofibo kvit og frit i 14 dage, men med koden LITTLEHUGELOVE får du altså lige 30 dage istedet for. Det kan man vel ikke takke nej tak til? Du tilmelder dig via linket HER.
Læs mere længere nede i indlægget, først vil jeg dele vores erfaringer og et par boganbefalinger.

Mofibo for hele familien

Mofibo kan bruges af hele familien og du kan logge ind på Mofibo-appen på hele familiens enheder. Herhjemme er jeg logget på via min egen iPhone, manden er ligeledes logget på via hans iPhone og Marvin (og Dexter) er logget på via Marvins nye iPad.

Mofibo for børn

Marvin er 5 år og han har  meget glæde af Mofibo. Han kan sidde i fred og ro med ørebøffer på eller han kan høre lydbog sammen med Dexter (5 måneder). Dexter får trænet at ligge på maven, Marvin synes han rent faktisk har en “leg” han kan lege med sin lillebror og de er begge travlt optaget. Det er virkelig hyggeligt at se dem sammen på den måde.

Mofibo for børn, lydbøger

Marvins top 3 er:

1) Bamse – Slut Prut Godnat 
Han hører den hver aften for tiden og synes det er super hyggelig. Jeg er bare glad for han blive liggende i sengen istedet for at fare rundt – som han ellers har en tendens til det sidste halve år for tiden. En smart detalje med Mofibo er, at du kan sætte en sleeptimer på. Så kan man aftale at Marvin skal sove om x antal minutter og derudover er det også en fordel når man selv får sig lagt med en lydbog om aftenen.

2) Villads fra Valby holder sommerferie
Villads fra Valby er generelt en vinder hos Marvin, men lige præcis den med sommerferie tror jeg han kan relatere lidt ekstra til nu vi er rejst langt væk hjemmefra. Jeg vil varmt anbefale Villads fra Valby til alle på Marvins alder og lidt ældre også.

3) Pippi Langstrømpe
Der findes flere forskellige Pippi-bøger på Mofibo. Vi har læst Pippi Langstrømpe går ombord – jep, læst. Der er nemlig også bøger på Mofibo som du kan læse som en helt almindelig e-bog. Det er virkelig en fed afveksling til kun at lytte. Selvom det er hyggeligt at lytte til lydbøger er der altså også bare noget helt specielt over at læse en bog og kigge på billederne. Der er det perfekt med en e-bog. Det fylder (og vejer) heller ikke så meget på farten.

 

Mofibo for voksne

Mofibo i voksenhøjde kan også anbefales. Jeg har brugt online versionen med direkte lytning, mens vi var hjemme i Danmark og efter vi er kommet til Australien og på wifi igen. Det er mega fedt Mofibo kan bruges i udlandet! Mens vi rejste i 34,5 timer herned havde jeg downloadet fx Ambassadøren om Rufus Gifford, den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark. Det var rart at kunne sidde og lytte til andet en flyets rumlen og snorken omkring en.

Mofibo i udlandet og på flyet

Jeg gjorde stor brug af funktionen med lige at hoppe 10 sekunder tilbage eller hurtigt pause bogen, hver gang der kom en stewardesse forbi, Dexter vågnede, Marvin snakkede til mig eller lignende.

Hernede i Australien er Jonas og jeg startet op på Harry Potter indlæst af Stephen Fry (Stephen Fry er jo bare herligt og det er virkelig hyggeligt – og ret morsomt – med ham som fortæller). Vi ligger gerne med en øredut i øret hver i sær og lytter til bogen fra samme app. Det er total afslapning og giver følelsen af at vi når at lave et eller andet sammen, nu vores liv er ret meget præget af at være på med børnene og finde et ståsted (og sted at bo) her i Canberra. Vores puslespil er spredt udover det hele og vi skal lige have samlet brikkerne igen, én efter én.

Min top 3 er derfor:

1) Papmachéreglen
Den var altså god, og alle anbefaler den lige nu – så jeg vil altså også gerne anbefale den. Hella Joofs – Papmachéreglen er en bog man får et smil på læben af, nikker anerkendende til og tænker: “Ja for filan da!”. Det er en nem og hyggelig bog der ikke kræver din store opmærksomhed undervejs. Lige noget for mig.

2) Ambassadøren
Ambassadøren er en bog der handler om Rufus Gifford og hans liv før han blev ambassadør og mens han blev ambassadør. Rufus er virkelig en inspirerende mand og jeg blev mega inspireret af at høre biografien. Derudover lærte jeg nogle interessante facts om Rufus. Vidste du fx. at han har haft en rolle i Dr. Doolittle? Jep, den er god nok.

3) Harry Potter
Som jeg skrev ovenfor lytter Jonas og jeg for tiden til Harry Potter and the Philosopher’s Stone indlæst af Stephen Fry. Jeg kender allerede Harry Potter bøgerne i forvejen, men jeg har faktisk kun læst dem på dansk og det er ret sjovt at høre dem på originalsproget. At Stephen Fry er fortæller giver kun ekstra plusser i bogen.

Mofibo til dig

Jeg har fået lov til at forkæle mine læsere med 30 dages gratis Mofibo via linket HER. Er det noget for dig så læs med nedenfor:

  1. Få 30 dages gratis adgang til Mofibo for 0 kr.
  2. Opret dig på mofibo.dk og indtast koden: LITTLEHUGELOVE
  3. Download app’en i App Store eller Google Play Store

Der er ingen binding. Efter de 30 dage er gået, fortsætter abonnementet til 129 kr, hvis det ikke opsiges. tilbuddet gælder ikke eksisterende eller tidligere kunder.

Normalt kan du prøve Mofibo gratis i 14 dage, men jeg har fået lov til at forkæle jer med 30 dage. Snup chancen og fortsæt efter de 30 dage hvis du har lyst – ellers afmelder du det blot inden de 30 dage er gået. Der er ingen binding.
Du kan bruge rabatkoden LITTLEHUGELOVE til og med den 1. oktober 2017.

I mellemtiden kunne jeg godt bruge nogle flere boganbefalinger både til mig og Marvin. Hvilken er din yndlingsbog og hvilken er dit barns yndlingsbog?

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *