Mon vi snart får noget søvn igen?

Den første halvanden uge herhjemme gik sådan set okay, men så begyndte Marvins maveproblemer.
Den lille fyr ligger og vrider og vrider sig og kan ikke rigtig finde ro. Puha det hårdt når man bare slet ikke føler man kan gøre noget som helst for sin lille søn.

Vi har prøvet Bifiform mod mavsen, Mylicon mod luft i maven, pause med D-dråberne, cykle med benene, massage, hjemme zoneterapi – men vi kan simpelthen ikke finde ud af hvad der gør en forskel. Pt. er hver anden nat et helvede (helvede, som i at Marvin først falder i søvn hen på morgenen og bare er så ked så ked hele natten).

Jeg er blevet rigtig glad for min strækvikle – den gør livet lidt nemmere når man sidder og hopper på en yogabold i laaaang tid af gangen.

Mit seneste desperate køb er en slyngevugge – der er mange der har anbefalet mig den og nu giver vi den en chance. Natures Sway lover søvngaranti og ellers får de den i hovedet igen. Men umiddelbart ser den jo rigtig dejlig ud.
Slyngevuggen skulle omslutte barnet og give det extra tryghed. Derudover hænger vuggen i en stor fjeder, så når barnet bliver urolig sætter det selv fjederen igang og bliver vugget i søvn igen. Se det synes jeg lyder smart!

Er der nogle af jer læsere der har erfaring med slyngevuggen?
Jeg tænker det er super smart at den også er nem at have med når vi skal nogen steder (Fx. besøge mine forældre i jylland). Vuggen kan enten hænges op i en krog i loftet ellers følger der et karmbeslag med så den kan sidde fast i dørkarmen.
Jeg glæder mig til at prøve den!

Jeg tror jeg ender med at blive en rigtig slyngemor 😉

4 Replies to “Mon vi snart får noget søvn igen?”

  1. den ser rigtig fin ud, jeg tror det er en god løsning i har fundet der.jeg håber mormor dejlige dreng også syntes den rigtig god at ligge i 🙂
    MEGA knuzz til jer alle 4
    fra Mormor

    1. Jeg synes jeg har gransket min kost igennem og kan ikke rigtig finde noget der går igen som kan udløse det igen og igen. :/
      Vi har været til en gang cranio-sacral terapi og det har haft virkelig god effekt. Så tror efterhånden maven er det sekundære problem, men opspændthed er det primære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *