Når man ikke har bil

Så må man tage toget og besøge “Bessifassi”, “Mormoar” og “Muffar”. 
Marvin og jeg tager forskud på juleferien og tager nogle dage i Jylland inden vi sammen med farmand skal holde juleaften sammen alle sammen. 
Hvordan er det så at køre i tog med en dreng på 20 mdr? Et helvede? Nej faktisk ikke. Marvin har været vandt til den lange tur (3 1/2 time fra vi tager hjemme fra til vi er fremme) helt fra han var få måneder gammel. 
Vi forsøger at planlægge turen så den passer med en lur. 
Idag passede det med at Marvin kom i vuggestue fra morgenstunden og så kunne jeg ellers få pakket. Vi bor jo på 3. sal og det er altså ikke nemt at pakke en barnevogn op med en lille dreng hjemme. Jeg fik fred og ro til at rende ned og op og ned og op og ned og op. 
Bagefter hentede jeg Marvin i vuggestuen, hvor han netop var færdig med frokosten. 
Vi tog bussen til stationen, s-toget videre til Valby og herfra toget videre til Jylland. 
Han faldt i søvn mens vi stod på Valby st. Det var intet mindre end perfekt timet!
Derefter tog han sig en god lang lur og vågnede først i Middelfart. Og derfra var der ikke såååå forfærdeligt langt til vi skulle af. 
Sådan pakker man en barnevogn når man skal selv afsted med en lille tumling: 

Venter på S-toget. Marvin er meget spændt. Han elsker nemlig tog – og ikke mindst glæden ved at vinke til dem. 

Her ses Mommy Hooks in action – de er virkelig fantastiske til at hænge alt muligt på styret = hænderne frie og det er nemt at komme til. 
Det er også mega fedt at sidde ved vinduet og charmere hele togkupéen.
Hvordan har i andre det med offentlig transport?

2 Replies to “Når man ikke har bil”

  1. Ja man lærer jo at gøre godt med hvad man har 🙂
    Jeg bruger fx sjældent det offentlige, så når jeg skal med tog mm føler jeg mig totalt uvidende og kan dårligt finde rundt på perronen *hi hi* Jeg ønsker jer en dejlig juleferie 🙂

  2. Jeg har en god veninde i Århus og hende besøger jeg oftest med toget. Jeg har haft Oliver med et par gange og det er gået super. Folk er virkelig hjælpsomme, og jeg tager gerne afsted igen med børn og klapvogn 😉 kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *