Når vores bagage med til Danmark? Lidt (flere) udfordringer på vejen

Gad viden om vi kommer til Danmark med alt vores bagage?

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side. Måske er det det faktum, at vi slet ikke har noget græs her i Brisbane (på 24. etage). Ellers er vi bare endnu engang rendt ind i nogle forhindringer.

Well, udfordringer kommer man nok aldrig helt uden om.

Opmagasinering i Newcastle og ændring i planer

Vi har haft opmagasineret noget bagage i Newcastle. Det har været rigtig dejligt. Så er vi sluppet for at slæbe rundt på de ekstra 50 kg. I første omgang var planen, at vi ville slutte vores Australienseventyr i Sydney og hente vores bagage i Newcastle på vej dertil. Vi besluttede imidlertid, at vi ikke ville tage tilbage til Sydney, men slutte turen i Brisbane og flyve hjem til Danmark derfra.

Det er hårdt for Marvin hver gang vi skal sige farvel til et sted. Det er også hårdt for os, dog mest praktisk. Men Marvin er en følsom lille gut og jeg er slet ikke i tvivl om, at det hårdeste på hele rejsen har været alle farvellerne.

Det virkede oplagt at sløjfe den sidste del af turen for at have hele 14 dage i Brisbane. Som sagt, som gjort. Vi fik arrangeret, at en fragtmand skulle hente vores bagage i Newcastle igår. Parret, som har vores bagage stående, rejser nemlig på ferie idag.

 

Fragtmanden har brændt os af

Pick up var aftalt med fragtmanden, men efterhånden som dagen gik, konstaterede vi flere gange at der ikke skete noget. Jonas ringede til fragtselskabet flere gange, som hver gang bekræftede at det nok skulle blive hentet. Kl. 17.00 var det stadig ikke afhentet. Jonas ringede igen til fragtselskabet og medarbejderen i røret ville ringe til chaufføren. Han blev sat på hold. Efter et godt stykke tid blev forbindelsen afbrudt. Jonas ringede op igen. Fragtfirmaet havde lukket for dagen.

Der stod vi så (endnu) en gang med alle vores talenter. Fragtmanden dukkede ikke op.

Idag har vi fået vores penge tilbage for vores såkaldte Express-Pick up. Jeg ved ikke hvorfor det gik galt. Frustrationer er der nok af. Nu venter vi på de kommer hjem fra ferie igen, så vi forhåbentlig – last minute – kan nå at få Express-leveret vores bagage der stadig står i Newcastle.

For nu vil vi nyde dagene her i Brisbane inden vi vender snuden retur mod Danmark igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *