Naturreservatet, vores nye australske nabo

Vi har fået en ny skøn nabo, nemlig et naturreservat.

Jeg kan se en masse skønne familieture for mig. Især når vejret er blevet lige et par grader varmere.
Idag var den første dag hvor vi for alvor kunne mærke foråret har meldt sin ankomst. Det har været 15 grader, men med en real feel på 20 grader. Det var simpelthen så skønt. Vi besluttede os for at gå en tur i naturreservatet, nu vi er ved at være faldet på plads i vores lejlighed. Gad vide om vi ville få øje på nogle vilde kænguruer?

På billedet nedenfor står jeg i vores indkørsel, og lige der på modsatte side af vejen er naturreservatet: The Pinnacle Nature Reserve. Hvor heldig har man lige lov til at være?

Pinnacle Canberra

Se! Kænguruer!

Vi gik ikke mere end 100 meter før Jonas spottede to kænguruer. Marvin var ellevild (og vi andre synes da også det var ret fedt at opleve). Han fortsatte glad turen i kænguruhop, hvilket der også var behov for undervejs, for vi kom lidt off-road. Vores klapvogn var liiiidt udfordret.

Pinnacle Canberra Kænguro ‘

Det var en skøn tur. Vejret var virkelig med os og vi oplevede både vilde kænguruer, diverse papegøjer og kakaduer, vilde kaniner og en fantastisk udsigt. Tænk engang at have det her i baghaven. Wauw! Allerede nu tænker jeg det bliver ret svært at komme hjem til “bare” Damhussøen og Damhusengen hjemme i Vanløse.

Pinnacle tour

Op og ned, op og ned – og en ordentlig én på opleveren.

Pinnacle family fun

Jeg glæder mig allerede til næste gåtur i naturreservatet. Jeg føler mig heldig med vores nye “nabo”.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

5 Replies to “Naturreservatet, vores nye australske nabo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *