Navnefest #2 – Bordpynt

Bordpynt – og køb af det selv samme.

Man skal huske at betale, altid huske at betale. Men alligevel glemte jeg det for en måned siden. Ja, jeg snakker om det der eBay – der hvor det var meningen jeg skulle købe noget fint pynt til Dexters navngivningsfest. En måned senere havde jeg stadig ikke modtaget noget pynt og begyndte at undre mig lidt. Jeg går ind for at tjekke min ordrebekræftelse og lige dér ligger alle tingene lige så fint … i min indkøbskurv. Flot. Jeg har simpelthen glemt at “gå til kassen” og betale. Nå, igen arme igen kage. Dér røg min plan om at det hele skulle være helt vildt nemt. Med under én måned til festen kan jeg nemlig ikke nå at bestille nyt. Hovsa.

I dag har jeg fået papirsyslerierne frem og har været igang med at lave bordpynt til bordet og lidt andet som fx klistermærker til små slikposer. Til bordpynten har jeg udstandset en masse små hjerter og så har jeg lavet disse:

Planen er at de skal ligge på bordløberne og være lidt hyggelige.
Udover diverse farver karton (og nogle rester af bagsider fra blokke) har jeg brugt materialerne nedenunder:

  • Cirkeludstandser (købt hos Panduro)
  • Sort stempelsværte fra Versa Color (købt hos Panduro)
  • Moustachestempel (købt for meget lang tid siden hos Flying Tiger)
  • Små bogstavstempler med rund holder (købt for nyligt hos Flying Tiger)

Udstandse, udstandse, udstandse
Stemple, stemple, stemple

… Og så er den første bordpynt klar.
Hvis du vil have inspiration til invitationer, kan du se invitationen til Dexters navnefest lige HER.

Hvordan havde I pyntet bordet til navngivning/barnedåb?

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

10 Replies to “Navnefest #2 – Bordpynt”

  1. Det ser så fint ud det hele. Fedt med inspiration, vi er stadig ved at tage os sammen til at planlægge noget for den lille gut, men med 2 bryllupper, 2 x 60 års fødselsdag og pigernes fødselsdage i aug og sep er der pt riiigeligt at se til mht fester 🙂

    1. Puh, ja der er da lige et par fester eller mere der skal “overståes” der. Havde vi ikke haft Australiensturen på trapperne, så havde vi nok skudt det til efter sommerferien, men det dur ikke at stresse over det hele på én gang. Der er nok løse ender for det ene og det andet i forvejen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *