Nu som 6-årig …Og skoleklar

6 års fødselsdag – hvor blev tiden af?

Igår var det hele 6 år siden Marvin meldte sin ankomst med raketfart. 6 år. Jeg synes nu ikke jeg er blevet 6 år ældre, men det er jeg jo nok.

Hans fødselsdag blev fejret om morgenen med boller i form af “hundehoveder” (skal selvfølgelig siges i bedste Egon Olsen-stil) og fødselsdagssang. “Den med instrumenterne” og selvfølgelig med  6 instrumenter, nu det er ens 6 års fødselsdag: Rockguitar, trommer, trompet, rockguitar, rockguitar og rockguitar.
Der er vidst en grund til, at der står en guitar på ønskesedlen.

Af os har han fået billetter til børne MGP-koncert, for han er fuldstændig skudt i årets MGP.  Derudover fik han en Ninjago Spinjitzu-tingest fra os alle, opgavebøger fra Dexter og en (brugt) cykel. Cyklen er en fællesgave fra os, mormor, morfar og farfar.

Snart skolebarn…

Her i Københavns kommune starter man i skole det år man fylder 6 år. Det betyder også, at det er Marvins tur til at starte lige om lidt. Den 2. maj rykker han i fritteren og skal så gå der indtil skolestart i midten af august. Det er mega surrealistisk at vi snart har et skolebarn.
Vuggestuestart var stort, børnehavestart var vildt, men skolestart er bare endnu vildere. Er jeg den eneste der har det sådan?

Er han så skoleklar?

J A . Kort og godt: Ja. Det er han. Han glæder sig til at starte i skole. Han er motiveret for at lære at skrive, læse og regne. Han fantasi stikker af i et væk og han laver konstant nye opfindelser ved sit skrivebord. Der klippes, klistres og forklares i en uendelighed, hvorfor lige dén opfindelse er så genial. Jeg er vild med det.

Jeg er slet ikke i tvivl om at vores ophold i Australien har gjort så meget godt for ham. Han har udviklet sig som person. Han har et gå-på-mod der er langt større end det var før vi tog afsted. Og så har han min dybeste respekt. Tænk engang at møde et fremmed land, et fremmed sprog, med oprejst pande og bare få det bedste ud af det. Den del håber jeg, at han tager med sig videre i skolen.

Han er klar til at starte i skole.

God weekend!

Nu vil vi bruge weekenden på endnu mere fødselsdagsfejring og hygge med familien.

God weekend! Hvad skal du bruge weekenden på?

Opskriften på “hundehovederne” med gulerod og solsikkekerner finder du lige HER.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *