Pakkekalender med genbrugsfund

December nærmer sig – har julestemningen meldt sin ankomst?

December nærmer sig og julestemningen melder så småt sin ankomst rundt omkring.
Hos os er december en måned hvor Christmas Pig laver juleløjer (når han altså husker det), og der hygges ekstra. Julen byder, for mange, på en masse traditioner, hygge og god stemning – og måske også en julekalender og/eller pakkekalender?
Christmas Pig er den lille herlige mops-bamse vi købte i Australien forrige jul.

Christmas Pig

I år får drengene en pakkekalender hver, og ligesom sidste år er alle drengenes gaver genbrugskup. I år er de købt primært købt hos Børneloppen og via appen Reshopper. Hvordan har du det med genbrugsting i en pakkekalender?

Sidste år fik Marvin (brugte) Pokemonkort hver dag, og et par enkelte Pokémonfigurer, mens Dexter fik alle Marvins aflagte Schleichdyr. Schleichdyrene lå alligevel i kælderrummet, så dem kunne Dexter ligeså godt få glæde af.

Pakkekalender med genbrug

I år er Pokemon også et gennemgående tema. Jeg har nemlig fået fat i en masse Pokemonfigurer hos Børneloppen. Jeg har simpelthen luret når jeg var i butikken og løbende brugt søgefunktionen for at se om der var noget jeg liiige skulle tjekke ud.
Derudover får Marvin et UNO-spil, Pokemon Yatzy og to aktivitetsbøger.

Dexter får også Pokemonfigurer. For hvad Marvin har, vil Dexter også have. Er det ikke bare sådan med småsøskende? Derudover er der træpuslespil, Schleichdyr, en Pokemonbamse og Mumi træfigurer.

Alt i alt nogle småting, med timevis af leg, som ikke fylder hele værelset op. Derudover har de fleste af tingene god mulighed for at blive solgt igen når drengene engang ikke leger med det mere.

Mine bedste fifs til genbrugspakkekalender

  1. Start i god tid.
    Hvis du gerne vil lave en pakkekalender med genbrugskup er mit allerbedste fif, at du starter i god tid. Det bliver så nok ikke lige i år, hvis du ikke allerede er startet, men skriv det endelig bag øret. Jeg holder øje i løbet af året og køber ind til pakkekalenderen når jeg falder over et godt genbrugskup.
  2. Lav et decideret sted til opbevaring af gaverne.
    I vores kælderrum har jeg en dedikeret kasse til pakkekalender. På den måde glemmer jeg ikke hvad jeg har købt og har et nemt overblik.
  3. Spørg venner og bekendte om de mon ikke har x eller y liggende i gemmerne som de alligevel ikke bruger. Du ved jo godt selv, hvor meget der kan gemme sig i kælderen 😉
  4. Overvej om det skal være daglige gaver, eller adventsgaver. En gave kan fx også være en oplevelse. “Idag skal vi julebage”, “en tur i biografen”, “film og popcorn i sofaen” osv.
  5. Lad være med at pakke gaverne ind – brug en julesok.

I år bruger vi disse fine julesokker

Færdige julesokker i liberty med fine detaljer. Sy selv. DIY

Jeg har nemlig syet julesokker i det fineste juleliberty, så jeg ikke skal pakke 2 x 24 gaver ind. Win/win. Dem finder du en DIY-vejledning og PDF-mønster til lige her.
De kan bruges år efter år, og så synes jeg det er mega hyggeligt.

Hvilke juletraditioner har i derhjemme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *