Rabatkode til årets julegave og en slags onsdagskærlighed

Er årets julegave til hele familien fra familiens pode(r) en udfordring?

Jeg har et forslag og en rabatkode til dig, så du samtidig kan spare en del penge. Ikke dårligt, hva’?

Hvad med et billede eller to af vores alle sammens yndlingsperson(er) til nogle af dem vi holder aller mest af?

Fotografen Liz der står bag Twig & Turtle har lavet en julepakke, som jeg har fået lov til at dele med  Jer. Dét har jeg sagt ja til. Dels fordi Liz bare er mega talentfuld, dels fordi jeg selv elsker at spare penge når muligheden er der og fordi de er en mega god julegaveidé.

Liz har lavet følgende tilbud til Jer, hvor der er trukket 25 % af normalprisen.
Det to første tilbud har endda julekort med i pakken også, så er første skridt mod julehyggen også i hus.

Der er altså ikke tale om et sponsoreret indlæg af nogen art, bare ren link-love og onsdagskærlighed til en som både er mor, iværksætter og en fantastisk fotograf. På billedet ser du Liz’ datter, som har samme alder som Dexter. Hun er faktisk også grunden til at Liz og jeg har stiftet bekendtskab med hinanden.

Pssst …

Hvis I ikke har tid før jul men vil gerne vil benyttet tilbuddet, kan det også godt lade sig gøre.   Alle pakker købt som en julegave skal først være afviklet senest 30, maj, 2018, så der er lidt ekstra tid at løbe på.

Alt du skal gøre er at sende en mail til Liz på info@twigandturtle.com. Husk at skrive du har set tilbuddet her hos mig (Dvs. rabatkoden littlehugelove). Du kan læse mere om tilbuddet HER. Eventuelle spørgsmål kan du også sende til Liz på samme adresse. Kig forbi hendes hjemmeside eller Facebookside og se de flotte billeder hun har taget. Jeg er vild med hendes stil. På hjemmesiden kan du også læse blogposts om flere forskellige photoshoots hun har lavet.

Husk at støtte de små virksomheder, de bliver pokkers glade.

 

Hvis i allerede er igang med de spæde forberedelser til julehyggen så glem ikke den seje julekalender hvor du kan klippe skægget af julemanden – eller hvad med at servere “rensdyrlort” til venner og familie?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *