Rundtur på Marvins værelse

Marvin har fået ny seng. Eller dvs en gammel seng. En gammel seng der er blevet restaureret.

Sengens historie er ret så herlig, hvis du spørger mig.
Det menes at sengen har tilhørt en dansk greve, som havde et slot i Frankrig. Sengen var en del af møbleringen på slottet og efter hvad vi har kunne finde ud af, kan sengen dateres helt tilbage til 1860 – altså mere end 150 år gammel!Det kunne have været ret sejt hvis greven var en del af min familie, men det var han nu ikke. Hvordan kom sengen så ind i min familie? Jo, på et tidspunkt rykkede greven en del ting til Danmark, men da han ikke havde plads til dem alle, blev en masse ting opmagasineret hos min farmor og bedstefar. Her stod tingene i mange år, indtil greven en dag kom og tog de ting han skulle bruge. Sengen ville han ikke have. Derefter har den bare stået opmagasineret på gården hvor min farmor og bedstefar boede. Efter deres død, skulle der ryddes op i alle tingene (Forestil jer hvor mange ting der kan være opmagasineret på en 4-længet gård – men det er en helt anden historie). Sengen blev gemt, for der var nu et eller andet særligt over den. Min far ville smide den ude, men min farbror insisterede – og tak for det!
Sengen har herefter stået bag min fars fryser i en del år, indtil jeg spottede den og pointerede at den ville Marvin da gerne have.
Min farbror gik med til at restaurere den – omend det var et liiidt mere omfattende arbejde end først regnet med. Men hold nu op hvor er den blevet flot den seng! Jeg elsker den og Marvin er meget stolt af den. Marvin er dog sikker på det er hans far der har bygget den, haha.

Nu til rundturen på værelset:

 

 

 

Jeg håber du nød rundturen.

Spørg endelig hvis du har noget på hjertet.

3 Replies to “Rundtur på Marvins værelse”

  1. Hej Jeg vil lige hører om i stadigt har ikea bordet og hvis er der en chance for at i vil sælge det. Skriv gerne til mig på 22884225
    mvh Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *