Se min kjole…

Jeg har syet mig den første kjole nogensinde…

Mønsteret sagde “easy” – øh, nej?!
Det hele startede godt, mønsterdelene passede og de første par syninger gik som smurt. 
Men hvad var nu det? Men kjole med foer uden ærmer – ja det er da vidst noget fanden har skabt? Og efter det var det som om det vare ingen ende ville tage. Jeg fattede absolut ingenting af at sy bunden sammen – jeg prøvede MANGE gange og endte med at klippe bunden af kjolen 2 gange. 
Til sidst lykkedes det! Jeg blev sådan helt fanden i voldsk, det skulle gøre som jeg ville have det! Basta! Og det var ikke til diskussion. 
Resultatet af dagens anstrengelser (og banden og svovlen):
Lidt af processen:
Ved første billede er jeg virkelig motiveret og tænker “piece of cake”. 
Ved andet billede slår det mig at det ikke bare lige er sådan at sy en ærmeløs kjole med foer. 
Ved 3 billede har jeg for alvor fucket kjolen helt op. Det er hverken hoved eller hale eller for den sags skyld et hul til kroppen. 
Ved 4 billede er mængden af banden og svovlen på sit højeste. Skulle jeg selv gætte hvad det blev syet ville jeg gætte på en blanding mellem en karklud og en snoet nederdel? 
… Men det lykkedes. 
Og jeg skal sy nogle flere! Det kan vel ikke være lige så svært næste gang?

6 Replies to “Se min kjole…”

  1. Det håber jeg. Synes det færdige resultat blev et ret godt udgangspunkt – at så processen var ret så langsommelig er en anden side af sagen, hehe.

 1. Nu har du lige sørget for at jeg fik dagens første grin på denne kolde tirsdag:-) Det er SÅ irriterende når det kører sådan med et syprojekt….det er faktisk sådan jeg ofte har det med trådning af min overlocker – jeg bliver voldsomt frustreret over at det ikke gør som JEG vil. Kjolen ser ud til at være blevet god.
  K.h.
  Christina

  1. Det er altid godt med et lille grin til at starte dagen på 😉
   Der var ikke så meget at grine over igår, men idag er det nu lidt sjovt alligevel. Trådning af overlocker bliver jeg vidst heller aldrig helt gode venner med (men hvem gør det?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *