Sovemaske, sovebriller eller optimistbriller?

En sovemaske er et must på en lang rejse. Det er hvert fald hvad jeg normalt ville påstå. Da jeg for år tilbage var i New York, var en sovemaske en ren life saver … Men der havde jeg jo heller ikke børn. Spørgsmålet er, om dagens kreasysler viser sig at være optimistbriller istedet for sovemasker? Jeg ved hvert fald ikke hvor meget søvn vi kommer til at få på flyveturen. Og umiddelbart kan vi jo heller ikke bare klappe sovemasken ned og så lade være med at holde øje med de der to børn vi jo også har med 😉

Selve rejsen tager 28 timer fra vi letter i Københavns Lufthavn. Bum. Det er lang tid!

Der er to skift undervejs og jeg forbereder mig mentalt på en “døgn’er” – at jeg skal være vågen i minimum et døgn. Men jeg håber, og tager måske optimistbrillerne på, at jeg alligevel får brugt den sovemaske jeg har syet til mig. De er lavet i det lækreste Liberty of London stof. Den ene side på min er “Melly” – som er min helt klare favorit.
Om ikke andet fik jeg tjekket et punkt af på en af alle mine to-do-lister og flyttet det på en pakkeliste.

Kan du gætte hvilket par der er Marvins?

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

2 Replies to “Sovemaske, sovebriller eller optimistbriller?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *