Spar 70 % på Schleich dyr!

Schleich dyr er bare skønne (og dyre). MEN jeg har fundet det her ret fantastiske sted, hvor du kan spare op til 70 % på alle dyrene. Ikke bare nu. Men altid! Det er sgu da et tip man kan bruge til noget, hva’?

Er det bare hos os de små finurlige Schleich dyr er et hit?

Både Marvin og Dexter har været/er helt skudt i dem.  Marvin var ellevild med sine og nu har Dexter for alvor overtaget interessen for dyrene.
Da Dexter i december skulle have pakkekalender, fandt jeg alle Marvins gamle Schleich dyr i kælderen og pakkede ind. Vupti. Meget billigt (gratis) og til stor, stor glæde. Schleich dyr og bobles

Der bliver leget med dem dagligt. Faktisk er der kun to kategorier af drengenes legetøj der bliver leget med hver dag: Schleich og bObles.
Især de små dyrebørn fra Schleich er han ekstra glade for lige for tiden. Derfor skulle der selvfølgelig også sådan nogle på den unge herres ønskeseddel. En har jo fødselsdag snart (imorgen).

Hvorfor betale fuld pris, hvis man kan spare 50% (eller mere)?

Marvins dyr købte jeg i tidernes morgen i Fætter BR med 50% rabat. Og efter den rabat, har jeg bare aldrig kunne få mig selv til at betale 80 kr for en lille papegøje i plastik – selvom der står Schleich i bunden.
Dexter har fået lidt tilføjelser til samlingen, som er købt brugt, primært hos Børneloppen i Valby.

Schleich dyr leg

Jeg anbefaler denne her webshop!

Jeg har søgt rundt for at finde nogle gode tilbud på Schleich, men der var bare ikke rigtig nogen. Lige indtil jeg faldt over denne tyske webshop BRÜNING SHOP.
Her fandt jeg lige pludselig dyrene med en rabat (i forhold til de danske priser) på helt op til 70 %. Besparelsen på langt de fleste dyr ligger på ca. 30-40%, og skal man have et par stykker, kan det hurtigt betale sig.

Jeg købte desuden også Marvins fødselsdagsgave fra hans mormor og morfar på samme side. Han har nemlig en mega sej kuglebane fra GraviTrax – og den kan man få en masse udvidelsespakker til hos BRÜNING SHOP.

Hvor lang tid tog leveringen så?

Jeg bestilte en ordentlig stak dyr til Dexter + kuglebane til Marvin en torsdag aften og mandag morgen blev det leveret. Det er ikke til at klage over.
Jeg havde lidt problemer med at betale med PayPal (jeg var for doven til at rejse mig efter mit dankort), men da jeg efterfølgende gennemførte betalingen med dankort (efter jeg havde taget mig sammen og hentet det) var der ingen problemer.
Jeg havde brug for at få kontakt til kundeservice da PayPal drillede, og der var al kommunikation så fint på engelsk.
Thumbs up herfra.

Selvom det ikke burde være nødvendigt at sige: Indlægget er ikke sponsoreret, jeg vil bare rigtig gerne dele et godt sparetip.

God shoppelyst!

4 Replies to “Spar 70 % på Schleich dyr!”

    1. Lige præcis. Jeg mener jeg gav lige omkring 60 kr for fragten. Pakken var ret stor da jeg havde fødselsdagsgave med til Marvin også – som fyldte en del indpakningsmæssigt. Schleich dyrene fylder jo ikke så meget.

      1. Tusind tak for dit tip … jeg har brugt timer på at google Schleich dyr. Faldt tilfældigt over din side. Det er super 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *