Sydney, baby! – På rundrejse i Australien med børn

Endnu en uge er gået og vi har netop taget afsked med Sydney. Vi siger: “See ya later, Sydney” og “Hello Fiji!”

Sydney
Sydney har været skøn og oplevelsesrig. Vejret har været virkelig lækkert med 28 grader de fleste dage. Torsdag toppede med over 35 grader, mens fredag bød på en overskyet og “køligere” dag med 22 grader.

Vi har boet i det skønneste “træhus” og nydt fugleliv fra regnskovskanten på tætteste hold.

Sydney

Ugen der gik

Søndag den 10. december

Vi ankom til vores nye hjem, et “træhus”. Det har virkelig været lækkert. Udsigt til regnskov og spændende dyr. Og Marvin synes sengen var god at hoppe i.

Vi tog bussen til Dee Why Beach hvor vi spiste aftensmad på en lokal restaurant. Derefter gik turen hjem i seng. Alle mand var godt trætte dagens rejseri.

 

Mandag den 11. december

Første dag med en masse oplevelser på programmet. Vi tog Manly Fast Ferry til Sydney Harbour. Her var der udsigt til både Operahuset og Sydney Harbour Bridge.

Vi gik en lang tur i The Royal Botanic Garden og tog herefter videre til Bondi Junction for at få købt badetøj, UV-telt og ekstra kuffert.

 

Tirsdag den 12. december

Endnu en dag med oplevelser. Vi købte et Combo pass med billetter til tre attraktioner i Sydney. Første billet blev brugt på Sydney SEA LIFE Aquarium. Og wauw! Det var så flot og Marvin elskede det mindst lige så meget som vi andre gjorde.

Sydney

Efter Sydney SEA LIFE Aquarium fandt vi en skatepark, så Marvin kunne få øvet triks og brændt lidt mere energi af.

 

Onsdag den 13. december

Onsdagen bød på først på en tur i Manly SEA LIFE Sanctuary og derefter en eftermiddagsstranddag på Manly Beach.

Sydney manly

 

Torsdag den 14. december

Torsdag mødtes vi med Anja, en dansk mor der er bosat lidt udenfor Sydney. Vi mødtes på Clairville Beach så ungerne kunne lege og vi kunne køle ned. Temperaturen rundede 38 grader og en strandtur var perfekt.

På turen hjem rundede vi Warringah Mall. Lidt julegaveshopping måtte der til.

 

Fredag den 15. december

Fredag var en dag med overskyet og lidt “køligere” vejr. Vi tog til Bondi Junction, hvor der ligger er kæmpe center. Vi havde brug for lidt assistance i en Applebutik og få styr på Marvins julegave.

 

Lørdag den 16. december

Igår, lørdag, var det igen solskin og skønt vejr. Vi tog i Sydney Tower. Wow, sikke en udsigt!

Sydney tower

Efter at have nydt udsigten gik turen til Darling Harbour Children’s Playground. Her fik Marvin leget på vandlegepladsen og blev kølet lidt ned.

 

Søndag den 17. december

Imorges kl. 6.00 sagde vi farvel til vores lille træhus og begav os på vej til Sydney Lufthavn.

Juleferie på Fiji venter. Det lyder ikke helt dårligt, hva’?

6 Replies to “Sydney, baby! – På rundrejse i Australien med børn”

 1. Hej

  Håber du stadig svarer her
  Vi planlægger en tur til Australien om et år med Freja, som kommer til verden i maj så hun vil være 7-8 måneder gammel. Jeg kan se I også har en helt lille med.

  Vi går og overvejer at tage turen London-Sydney for at undgå flere take offs og landinger frem for at lave stop i Singapore. Hvad ville I gøre? Vi er sådan lidt, Freja har det godt så længe hun er med os og en 17 timers flyvetur kan også blive ‘normalt’ for hende – det vil nok i højere grad være forældrene, der blir trætte

  Vi vil derudover leje en autocamper og køre op af kysten i 6 ugers tid. Ved du mon noget om autostol og autocamper? Synes ikke de forskellige internationale sider tilbyder muligheden..

  Vh Nina

  1. Hej Nina
   Hyggeligt du fandt frem til bloggen 🙂
   Vi mellemlandede i Doha begge veje og det fungerede rigtig godt for os. Jeg oplevede ikke pitstoppene i Doha som noget særligt. Det var et rart afbræk, og der var en legeplads til storebror på 5 år. På vej derned kunne jeg nok godt finde på at tage til London og så flyve derfra, men på vejen hjem er den der sidste lille flyvetur virkelig en killer. Vi skulle flyve indenrigs i Australien da vi ankom fra Doha. Der landede vi i Melbourne og fløj så videre til Canberra. Det var simpelthen en killer uden lige. Man var SÅ tæt på, og alligevel så lang fra. Så i det tilfælde vil jeg hellere mellemlande mere “midt på turen”.

   Jeg har desværre ingen erfaring med autocamper eller autostol, da vi slet ikke lejede en bil på noget tidspunkt men kun rejste med offentlig.

   1. Hej..

    Tak for svar 🙂 Det kan være jeg vender tilbage med flere rejserelaterede baby spørgsmål til Australien 🙂

    VH Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *