Taske i det fineste Liberty

Vi manglede en lille taske til Dexter til flyveturen. Dexter har fået et fint pusleunderlag til sin navnefest af Anne-Sofie der har bloggen Fingernem. Det er syet i mit yndlingsliberty Melly og det virkede derfor oplagt at lave en matchende taske dertil. I forrige uge syede jeg nemlig også en “legetøjssnor” i det samme liberty.

Tasken skal bruges som en pusletaske på flyveren, da den pusletaske vi har, er så stor at den højst sandsynligt ville tælle for et stks håndbagage i sig selv. Derimod må man gerne have en mindre taske med ved siden af sin håndbagage. Og det bliver så denne her.

Masser af detaljer:

Tasken er ikke syet efter et bestemt mønster men lavet på gefühlen efter hvor stor jeg lige synes den skulle være. Den måler ca 40 cm i længden og endestykkerne har en diameter på 20 cm.
Tasken har en udvendig lomme med lynlås på hver side. Derudover er der en udvendig lomme uden lynlås i hver ende. Inde i tasken har jeg lavet en lomme med lynlås. Lynlåsen i den indvendige lomme er med vilje hvid, da den så (forhåbentlig) er nemmere at se i kontrast til det sorte foer. Jeg har valgt at sætte en kunstlæder bund i og lave en piping rundt i kanten i enderne. Bare for at kæle liiidt ekstra for detaljerne.

Pusleunderlaget og legetøjssnoren matcher fint og jeg er sikker på vi bliver rigtig glade for det her kit. Ideen med legetøjssnoren er ikke, at Dexter skal sidde selv med den, men at jeg slipper for at kravle rundt i flyveren hver gang han kaster sit legetøj væk. Og så kan den jo også bruges som nøglesnor.

Hvad synes du om tasken, pusleunderlaget og legetøjssnoren?

   ♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *