Temafest, dåseskjulere i al sin nøgenhed og den falske øl

Vi har været til 100 års fødselsdagsfest hos min mor og hendes mand. De havde valgt at holde en fodboldtemafest – og jeg valgte at lave noget fis med dem.
Ja, nu vi er ved det; mine forældre er ikke så gamle, men det er jeg jo egentlig heller ikke – og så er jeg både første, sidste og midterste barn i rækken på én og samme tid. Jeg er nemlig enebarn 😉

Da de blev gift for en del år siden, foregik det på rådhuset og Jonas og jeg var de eneste der var med, ud over 2 vidner. Bryllupsfest, kan man vel ikke rigtig kalde det, men den dag spiste vi en hyggelig middag sammen, men det var ligesom også dét. Ikke meget anderledes end den måde Jonas og jeg selv valgte at gøre det på da vi blev gift. Deres 100 års fødselsdagsfest er den første store fest de har holdt siden og siden der var indbudt gæster fra nær og fjern var det jo oplagt at lave en lidt forsinket “bryllups ala nu er vi et gammelt ægtepar”-underholdning. Nogle af jer kender måske sko-legen der af og til bruges til bryllupper? Jeg modificerede den med et sæt dåseskjulere med Tuborg Classic i hver af dem. Et sæt til hver, og så var vi klar til underholdningen.

Opskriften på herren finder du HER, mens du kan finde opskriften på fruen HER.

De blev begge to placeret på hver sin stol med ryggen mod hinanden og så kom der ellers mine meget gode spørgsmål, hvis jeg selv skal sige det 😉 Et lille uddrag af spørgsmålene kan du se herunder. De er selvfølgelig modificeret i “gammelt ægtepar”-stilen, og blev præsenteret med små anekdoter dertil:

  • Hvem har datteren med den bedste humor? (Det var heldigvis min mor)
  • Hvem synger bedst i badet?
  • Hvis i skulle køre rollatorræs tur/retur til plejehjemmet – hvem ville så vinde?
  • Hvem laver den bedste Knorr Bearnaise?
  • Hvem ville spille Gynther eller Hansi fra The Julekalender bedst?
  • Hvem er fan af det bedste fodboldhold?
  • Hvem har mest charme, selvtillid og lækkert hår?
  • Hvem er den største Hansi Hinterseer-fan?
  • Når gebistiden melder sig – hvem får så det flotteste gebis?

Underholdningen satte godt gang i lattermusklerne hele vejen rundt og det gik lige som jeg håbede.

For at følge dresscoden med temaet fodbold havde jeg syet en ammekjole ala et dommer-outfit. Festen var egentlig uden børn, men Dexter er nu engang ikke stor nok til at undvære sin moar så han var med og agerede fodbold i sit fodboldoutfit. Jonas havde fodboldtrøje og -strømper på i dagens anledning.

Pengegaven havde vi (jeg) valgt at camouflere som en stor fadøl. “Fyldet” er lavet af æblejuice med husblas. Jeg brugte 9 blade husblas til ca 1,2 liter æblejuice og det var lidt i underkanten. Skummet er lavet af en æggehvide der er pisket stiv, hvorefter der er vendt et blad smeltet husblas i.
Fif: Husk at køle husblassen ned til nogenlunde samme temperatur som æblejuice og marengsmassen inden du vender den i.

Min mor og hendes mand havde en god fest og vi hyggede os også. Dexter sov fra kl. ca. 20.30 til kl. 01.00, så der kan vi vidst absolut ikke brokke os.

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens nye Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *