Velkommen til vores australske hjem

Velkommen!

Bare overskriften i sig selv var mega fed at skrive: Vi har et hjem! En fast base, et hjem og trygge rammer. Oveni hatten er vi så heldige at være flyttet ind hvor der er den skønneste baghave og vores forhave er et naturreservat. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men da jeg nev mig selv i armen vågnede jeg ikke. Vi er her virkeligt. Vi nyder det ovenpå vores start med først boligudfordringer og så tasken med alle vores værdier der blev væk.

Vi er flyttet ind i en såkaldt “granny flat” i et stort hus hvor der bor en børnefamilie med tre børn. Den mindste er på alder med Dexter mens de to store er på alder med Marvin. Huset ligger på en lille skråning. Dvs når man går ind fra gadeplan går man ind i stueetagen hvor familien bor, men går man gennem huset mod havesiden er deres etage blevet til 1. etage ud mod haven. Og nedenunder der bor vi. I en fin lille lejlighed. Kvadratmeter er ikke noget man gør sig i her i Australien, men det er en 2-værelses lejlighed og den er større end vores 2 værelses lejlighed hjemme i København.

Det er begyndende forår i Australien lige nu, så træer, buske og blomster er ikke rigtig sprunget ud. Dagtemperaturen ligger på omkring 10 grader og omkring frysepunktet om natten (Det er møg koldt, da husene er ligefrem er isoleret som vi gør i Danmark).
Vores udlejer har heldigvis været så flink at låne os to el-radiatorer vi kan tænde for og flytte rundt på efter behov.

Jeg vil gerne tage jer på en lille rundtur, så spænd sikkerhedsselen og så kører vi.

Vi starter udenfor:

“Vores” hus set fra havesiden. Det er vores hoveddør der kan ses i stueetagen. I haven er der en stor overdækket terrasse med noget nær verdens største grill. Den glæder jeg mig til at bruge når sommeren rammer. Der også en swimmingpool der kan anes bag indhegningen ved trampolinen. Jeg er sikker på begge dele bliver et hit.

Australian house

Nedenfor ses vores hoveddør og køkkenvindue. Vinduet til venstre er ind til soveværelset. Vi har udsigt til swimmingpoolen fra vores badeværelse og vaskerum. Swimmingpoolen er hegnet (og låst) godt ind, så ingen grund til dårlige nerver.

Australian house swimmingpool

Udover swimmingpool og trampolin, er der også et meget populært klatreæbletræ i haven. Det virker til det er dét Marvin er allermest glad for. Selvom det er kold forsøger vi at nyde haven lidt hver dag.

australian garden

Der er altså bare noget helt specielt ved papegøjekvidren i haven. Marvin nyder det så meget og den fine fodboldbane er også blevet indviet.

Australian garden soccer

Alt i alt er haven super børnevenlig og vi må bruge den så meget vi vil. Det er virkelig lækkert og gør en kæmpe forskel.

Lad os smutte indenfor:

Lejligheden består af køkken med spiseplads, toilet med bad, vaskerum, tv-stue og et soveværelse.
Lejligheden er nyrenoveret og vi er de første der bor her. Det i sig selv er jo virkelig lækkert. Vi mangler absolut intet.

Køkkenet

Køkkenet er dejligt åben, med en rigtig fin udsigt ud over haven hvor jeg nemt kan holde øje med Marvin. Køkkenet er udstyret med basis køkkenredskaber og service samt opvaskemaskine, induktionskomfur, emhætte, indbygget ovn og microovn.
Fra køkkenet er der dør ud til haven, indgang til toilet, vaskerum og ind til stuen.

Australian kitchen

Stue

Stuen er indrettet med en sovesofa, sofabord og et lille tv-arrangement med DVD-afspiller og et anlæg. Vi har indrettet et lille “legehjørne” til Marvin hvor han kan have de få stykker legetøj han har med hjemmefra.
Fra stuen er der indgang til soveværelset, mens døren i hjørnet ved sofaen er afåst op til familiens hus.

Living room australian

Soveværelset

Soveværelset har en fin størrelse. Der er en queenbed, altså en lille dobbeltseng, og så har vi lånt en madras til Marvin. Han vil nemlig rigtig gerne sove sammen med os. Oprindeligt stod sengen med et sengebord på hver side, og så man kunne gå ind og ud i hver side af sengen. For os er det bare lidt mere praktisk den står op af væggen når Dexter sover noget af natten sammen med os. Den resterende del af natten sover han i sin slyngevugge, som vi har med hjemmefra.

Bedroom australian

 

Det var det!

Men det er skisme da meget lækkert, ikke?
Vi betaler $380 om ugen for at bo her inkl. forbrug (svarende til cirka 1900 danske kroner). Det er  under vores budget, hvilket er virkelig rart, da vi jo i forvejen har brugt ekstra på hotelophold efter vores mislykkede ophold hos australieren.

Hvad synes du?

♥ Husk du kan følge bloggen på bloggens Facebookside, Instagram og på Bloglovin ♥

7 Replies to “Velkommen til vores australske hjem”

  1. Husk at kigge i skoene inden I stikker fødderne i…. Jeg ved ikke om der er giftige edderkopper og insekter hos jer, men der er ellers rigeligt i Aussie 😉
    Alt det bedste og tillykke med jeres hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *