Vi flytter ind hos en australier

Det lykkedes! Vi flytter ind hos en australier i dag. I går aftes faldt tingene så småt på plads og der er virkelig spænding til det sidste.
Resten af vores rejse behøver altså ikke været helt så spændende til sidste øjeblik.


Vi har pakket vores kufferter, spist morgenmad og har forladt det der har været vores hjem de første 6 dage. I eftermiddag tager vi til Gungahlin og dér skal vi så bo hos David i hans 5 værelses hus. Det bliver spændende at opleve lidt australsk kultur helt tæt på og på samme tid forestiller jeg mig at der er rigeligt med plads til os alle 4 plus David selv. Vi kan bo hos David for 600 AUD (ca. 3.000 kr.) de næste 8 dage. 

Vi har en aftale omkring en permanent løsning, nemlig en 2-værelses lejlighed i Woden, som vi kan flytte ind i den 6. september. Det glæder jeg mig meget til!

Natten er gået helt forfærdelig. Dexter er skidt og allerhelst ville man bare kunne putte en hel dag i sengen med ham. Men nej, sådan skulle det ikke være. Han har sovet 2 timer på museet og det tror jeg har været godt for os alle.

Nu er vi taget på en lille tur i Canberra og har fundet lidt indendørs nemlig Australian National Museum. For her er dælme koldt. Vi kunne godt have brugt vores vinterjakker og Marvin sin flyverdragt og vinterstøvler. Vi må klare os uden og foråret er forhåbentlig på vej inden længe – til trods for det sneede lidt i forgårs.
What a night! What a day!

2 Replies to “Vi flytter ind hos en australier”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *