Vi har set koalaer – et besøg i Tidbinbilla naturreservat

Bucket list – ting man bare må opleve!

Idag kunne jeg sætte et stort kryds på min bucket list. Vi har set koalaer! Hvor fedt er det lige?

Koalaer

 

Koaler er en af de dyr som jeg altid gerne har ville opleve. Sådan helt rigtig. Og det skete idag.

Koala dad baby

 

Vi har været i Tidbinbilla naturreservat hvor vi både oplevede kænguruer, koaler,  øgler og skildpadder. Jeg er fan! Vi så desværre ingen næbdyr, men mon ikke vi får chancen for det et andet sted på vores rundrejse.

 

Turen rundt i reservatet foregik gående og wauw, hvor var der bare mega smukt! Bjerglandskabet kombineret med lækkert vejr, duften af eukalyptustræer og vilde dyr helt tæt på.

Selv situationen med en overtræk Dexter, der slet ikke kunne finde ro blev helt magisk i de her omgivelser.

 

Idag var første feriedag, for igår sluttede Jonas af på universitetet. Den første feriedag blev sluttet af i bedste stil, men en tur i poolen. Jeg øver mig i det der med, at Marvin er ligeglad med hvordan jeg er ud. Jeg er blevet bedre til det og vi havde en fest.

Pool

Blævrende lår, mommy-tummy og de der bryster der bare ikke er som de var engang. Totalt ligegyldigt! Vi ser alle sjove ud under vand.

Vi er så klar til vores rundrejse i Australien, for Australien; du gør det sgu meget godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *