Vi trænger os på – og det er jeg glad for!

Wollongong blev første stop på vores tur rundt i Australien.

Den har stået på hygge hos Majeline og hendes skønne familie. Og jep, “hygge” is the feeling you cannot translate. Det har været hyggeligt! Jeg indrømmer blankt at jeg faktisk var lidt bekymret for udfaldet. Jeg havde aldrig mødt Majeline før. Hvert fald ikke rigtigt. Jeg har fulgt med på Instagram. Men vi ved jo godt alle at Instagram er nogle udvalgte billeder, og at der er så meget andet end hvad der vises. Og heldigvis for det. Vi havde noget tilfælles: Vi er danskere, befinder os i Australien, har to børn og har en blog. Majeline står nemlig bag bloggen ScandiRoo.com.

Hygge

 

“Hva’e, skal vi ikke komme og besøge jer nu vi er i Australien?”

Sådan skrev jeg til Majeline for nogle måneder siden. Og så ventede jeg ellers spændt. Den der følelse af måske at træde lidt for langt. Måske var det lidt underligt at spørge om? Måske vi virkelig trængte os på?

Jeg tog chancen og håbede at hun bare ville stikke mig en eller anden undskyldning, hvis de ikke lige havde lyst.

“Selvfølgelig!”, svarede hun. Jamen, så er det en aftale. I mandags sagde vi farvel til Canberra og vendte snuden mod Wollongong, Majeline og hendes lille familie (Far Josh, Billie på 2 år og Abby på 4 år).

 

Blind date family edition

Det var lidt underligt. Vi blev hentet på stationen … Af en fremmed. Majeline. Det var en blind date, men i familieudgaven. Den vildeste blind date jeg har været på, men også den fedeste. I dag, efter en uge i Wollongong, tog vi afsked med venner. Majeline, Josh, Billie og Abby.

Jeg synes det er fedt at Majeline og Josh sprang ud i det og inviterede os, fremmede, ind i deres hjem.

“En fremmed er en ven du endnu ikke har mødt”

Ja! Vi har haft en skøn uge og selvom jeg har været bange for at jinxe det, så klingede vi rigtig godt. Det føltes som en udgave af knald eller fald og jeg havde overvejet, at muligheden for airbnb altid var der. Hvis det nu var. De første par dage var sådan en “get to know each other”, men som dagene gik havde jeg det som om jeg havde kendt dem i flere år.

Vores blind date gik rigtig godt – og vi vil gerne ses igen 😉

Vi har fået set nogle steder, som vi nok ikke ville have set ellers og det er mega fedt. Og ovenikøbet i godt selvskab. Det siger man ikke nej tak til. Udover “turistoplevelser” fik vi alle også oplevet en australsk fødselsdag, da Billie og Abby holdte fødselsdag i lørdags.

 

Hvad lavede vi egentlig?

Wollongong Beach

En af de første dage blev blandt andet tilbragt på stranden. Det var skønt vejr, ungerne legede og vi fik badet. Marvin var ellevild. “Er det her det rigtige hav? Yes mand! Dét har jeg ventet længe på …”.

 

Kiama Blowhole

En anden dag tog vi ud til Kiama Blowhole hvor man kan se vandet sprøjte op. Det var ikke vildt blæsevejr da vi var der, men imponerende var det dog alligevel. Majeline tog et fint billede af os alle … Og Abby. Mega hyggeligt.

“The Mortensens”… Aaaaand Abby 😀

 

Blue Mountains

Blue Mountains er en 2,5 times køretur fra Wollongong. I Danmark er det meget langt, men sådan ser de det ikke i Australien. Vi laver da bare en dagstur. And so we did. Dexter sov hele vejen både ud og hjem. Vi havde en skøn dag i bjergene. Det inkluderede både skønne udsigtsposter med udsigt til the three sisters, railroad-tur som var giga stejl (og sjov), skyway med udsigt til vandfald og udover bjergene og en gåtur i regnskoven. På vejen hjem kravlede der en huntsman spider ud fra bildøren. Den cruisede med på ydersiden af vinduet til stor underholdning for store og små.

Blue mountains

Blue Mountains

 

Det er hårdt at sige farvel til nye venner

Afskeden i dag har været hård for Marvin. Det lille menneske rummer så mange følelser. Følelser, i en størrelsesorden, der er svær at forstå. Han har været ked af det flere gange og sagt: “Jeg synes det er så trist vi skulle afsted. Jeg er ked af det helt ind i hjertet. Jeg savner Abby rigtig meget”, alt imens tårende trillede ned af kinderne på ham. Jeg har lovet ham vi snart ringer til Abby igen.

Se dem lige.

Friends

… Det var slet ikke så dårlig en idé at trænge sig på.

 

 

 

2 Replies to “Vi trænger os på – og det er jeg glad for!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *